Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Ječné vločky jsou větší než jiné vločky a také lépe drží svůj tvar. Mají neutrální příjemnou chuť. Chutnat vám budou v polévce, pečivu, uděláte z nich i pomazánku nebo drobenku.
Žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Dají se jíst nezpracované, přidávají se ale i do pečiva a používají se také při vaření. Vločky jsou v biokvalitě, pocházejí tedy z ekologického zemědělství.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Špaldové vločky mají jemnou oříškovou chuť, výborně si rozumí s medem, ale neztratí se ani ve slaných jídlech. Jsou skvělé na zahuštění polévek či zeleninových karbanátků. Jsou skvělé jako základ ranní kaše nebo domácího müsli. Přidejte semínka, nakrájené sušené i čerstvé ovoce, zalijte dobrým rostlinným mlékem a můžete podávat. Nebo vyzkoušejte slanou variantu vločkové kaše, která je populární ve Skotsku. Pšenice špalda je poměrně málo šlechtěná odrůda, která se pěstuje takřka výhradně v ekologickém zemědělství. Dobře se pro něj totiž hodí, je odolná vůči plevelům a celkově je oproti pšenici méně náročná na podmínky prostředí.
Univerzální ovesné vločky v biokvalitě. Snídaní z nich nastartujete den plný energie. V kuchyni mají široké využití – připravíte z nich kaši, polévku nebo karbanátky. Můžete je přidat do pečiva, lívanečků a nebo si připravit domácí ovesnou granolu.
Jemné ovesné vločky v biokvalitě. Snídaní z nich nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši. V kuchyni ovšem mají širší využití – zahustíte s nimi polévky, pomazánky, karbanátky. Můžete je přidat do pečiva, lívanečků a nebo si připravit domácí ovesnou granolu.
Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření. Vychutnejte si je v biokvalitě. Jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže.
Toto špičkové müsli obsahuje evropské vločky, slazené je pouze rozinkami sultánkami a všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Zapékané müsli se strouhaným kokosem a kokosovými plátky. Slazené pouze medem, sirupem z agáve a rozinkami, bez přídavku cukru. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost. Lze konzumovat s mléky různého druhu či s jogurtem, výborné je však samotné jako rychlá svačina.
Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o velké vločky, které jsou vhodné zejména k přípravě ovesné kaše a do müsli směsí. Pokud je chceme použít bez vaření, můžeme je namočit předem, aby lépe nasákly tekutinu a změkly.
Máme radost, že jsme pro vás připravili chuťovku v podobě teplem sušeného kozího sýra. Toto pohoštění potěší celou vaši rodinu, ale i vaše známé. Pochutnejte si na 100% kozím sýru bez dalších přísad.
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s bílou čokoládou se slaným karamelem. Každý preclík jsme čokoládou bohatě obalili a probudili tak jeho nadpřirozené schopnosti. Záhadně rychle totiž mizí z tubusu. Po prvním soustu celé kouzlo pochopíte a raději tubus nenecháte bez dozoru. :-) Kouzlilo se opět bez palmového oleje a bez umělých aromat.
Tak tady pozor, právě si prohlížíte směs oříšků, které byly pěkně nažhavené ještě předtím, než navštívily naši pec. Pokud má vaše pusa pro strach uděláno a umíte ocenit pálivost legendárního habanero chilli, jste na správné adrese. Někdo bude naše ďábelské pekany s kešu milovat, někdo zavolá hasiče. Pokud patříte do první skupiny, zveme vás na žhavý gurmánský zážitek ve spojení s delikátní kyselostí s příchutí limetky. Nebe, peklo, ráj - to vše v jednom soustu. P.S.: Kyselina citrónová použitá v receptuře je nejvíce zastoupena právě v limetkách a citronech.
Úspěšný den začíná kvalitní snídaní! To ví i olympionik a několikanásobný mistr světa Adam Ondra. Tentokrát vám namíchal mix plný proteinů a ovoce s minimem cukru, kterému nic nechybí, snad jen lepek! :-) Mandle, proteinové crispies, křehké kukuřičné lupínky s pořádnou porcí křupavých jahod a černého rybízu ve vás probudí sílu, o níž jste dosud neměli ani zdání! 28 % proteinů Jen 3,7 g cukru v každé porci 10 % mrazem sušeného ovoce a 18 % mandlí
Jsem BIO granola s kokosovou pastou. Vyrobili mě z těch nejlepších surovin. Držím pohromadě díky javorovému sirupu.
Kousky bezlepkových vloček v bio kvalitě, které drží pohromadě díky pořádné porci javorového sirupu a arašídové pastě. V každém soustu narazíte na mandli, kešu nebo pořádný kus tmavé 56% čokolády. Celkovou chuť podtrhuje trocha skořice a mořské soli. Tuhle granolu sníte rukou rovnou ze sáčku, protože až ji ochutnáte, nebudete moci přestat. Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě a bez lepku.
Mix obsahuje jen 6,6 % cukrů! Hledali jste mix müsli s minimem sacharidů a cukrů a zároveň s vydatnou porcí bílkovin a vlákniny? Low carb müsli s křupavými jahodami a borůvkami nabídne chuťový koncert mrazem sušeného ovoce s křupinkami bohatými na proteiny, kešu a 3 druhů semínek. Mix obsahuje pouze 16,3 % sacharidů a z toho jen 6,6 % cukrů z jahod a borůvek. 27,3 % bílkovin v kombinaci rostlinné a syrovátkové složky uspokojí nejen náročné sportovce. Nabijte se low carb energií od Mixit.
Nová edice bestselleru, kterou jsme namixovali k našim sladkým 13. narozeninám! Ochutnejte 13 nejoblíbenějších surovin za 13 let historie Mixit. To vše ve veselém tubusu, který se skvěle hodí jako dárek. Těšte se na křupavé jahody, maliny, banán, mini sušenky v čokoládě nebo křupavé preclíky v bílé čokoládě s vanilkou. Nechybí vaši oblíbenci kešu s kokosem a celé to osladí pecičky hořké čokolády a mix čokoládových křupinek, které jsme vyšperkovali slaným karamelem.
Jedná se o směs ořechů, semen a bezlepkových vloček zapečených s naším kokosovým máslem a medem. Naše vlastní šedesátiprocentní čokoláda a šetrně zpražené lískové ořechy vynáší tuto granolu mezi nejoblíbenější tip na snídani či svačinu. Při pečení granoly se v Šufanu nešetří. Když napíšeme, že je čokoládová, najdete v ní čokoládu. Hodně čokolády. Jinak to prostě ani dělat nechceme.
Bez přípravy do jogurtů či müsli, k zahušťování polévek. Kaše je po zalití vodou hotová za 1 min. Výrobek může obsahovat stopy soji, mléka, skořápkových plodů a oxidu siřičitého.
Představujeme pražené a křupavé hvězdy všech večírků, filmových večerů a setkání s přáteli. Spojili jsme dozlatova upražené jádra kešu ořechů a solených loupaných mandliček s našimi křupavými sýry - okouzlí vás cheddar a red leicester. Křupněte si tuhle fantastickou slanou variaci. Skvělé také jako rychlá svačinka plná proteinů a zdravých tuků.
Edice müsli šampiona Jirky Procházky je plné oříšků, ovoce a čokolády a celkem obsahuje 21 % kvalitních bílkovin! Ve vaší misce zaboduje mandlemi, višněmi, pekanovými ořechy, čokoládovými pecičkami, jablíčky a proteinovými crispies. To vše je zasypané zdravou porcí křupavé vlákniny se špetkou skořice. A sám Jirka dodává: "Snídaně je pro šampiony opravdu důležitá, ať už bojujete ve světové organizaci UFC nebo v předškolní lize fotbalu. Energie, energie, energie. Kolem ní se točí celý náš život. Věřím, že Mixit edice, která nese mé jméno, vám zlepší začátek dne a celkově přispěje k podání těch nejlepších výkonů. Tento mix doporučuji nejenom sportovcům."
Veganská Granola vyrobena z bezlepkových surovin nabízí mnohem více než jen podmanivou vůni kakaa: je to lahodný pokrm plný výživných látek! Navíc s Keefirem i Yoguardem tvoří neodolatelnou dvojici - a když je ještě doplníte ovocem... Granola chutná však skvěle i samotná; dopřejte si zdravé a posilňující mlsání ke snídani i jindy během dne.