Kuskus se sušenými rajčaty - bleskový oběd do hrnku, do misky na zalití, když spěcháte, když máte chuť, když se chcete najíst s kamarádem. Dvouporcový kuskus se sušenými rajčaty a italskými bylinkami. Chuť vyzrálých rajčat nás okouzlila a inspirovala k vytvoření této směsi. Rychlá a jednoduchá příprava: Zalijte vroucí vodou,zakapte olivovým olejem, nechte 5 minut odstát a načechrejte vidličkou. Naše tipy na přípravu: Kuskus můžete doplnit sýrem, třeba balkánským, fetou, parmazánem apod. Kuskus je výborný s restovanou zeleninou nebo třeba s kuřecím masem. A ještě něco? A ještě si s námi pojďte hrát :-) a poznávat přírodu.
Směs na přípravu vegetariánské sekané. Základ tvoří pohanková lámanka. Směs je bez lepku a v biokvalitě. Snadná příprava potěší nejen začátečníky.
2 porce Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodná také pro děti, vegetariány a vegany.
2 porce Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
2 porce Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
1 porce Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
Jasný favorit dětí a všech milovníků omáčkových jídel. Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
2 porce Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Vychutnejte si poctivý domácí kotlíkový guláš plný jehněčího a vepřového masa.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě.
Jehněčí maso dodá boloňské omáčce jemnou chuť. A děti prostě špagety po italsku milují.
Nejoblíbenější a nejprestižnější jídlo české kuchyně připravené podle osvědčené receptury. Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka zahušťujeme smetanou a bezlepkovou moukou.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Čerstvě umletá vepřová plec, dušená na základu z cibule, papriky a rajčat, dochucená rajčatovým protlakem a oreganem.
Jedno z našich nejoblíbenějších jídel! . . .opravdu
Tak oblíbená jak jen mohou být!
Zeleninové špaldoto v biokvalitě se skvěle hodí na cesty, dovolené, ale i na doma. Jeho příprava je velice rychlá a snadná. Popis Základ jídla tvoří špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno a sušená zelenina. Špalda je stará odrůda pšenice, která se vyznačuje lahodnou, lehce oříškovou chutí a výbornou stravitelností. Díky jednoduché přípravě se špaldoto báječně hodí pro chvíle, kdy nestíháte, a přesto chcete sobě i rodině dopřát kvalitní a zdravý pokrm. Všechny použité suroviny jsou v biokvalitě, špaldoto neobsahuje žádný přidaný cukr a díky absenci živočišných složek je vhodné i pro vegany. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
1 porce Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
2 porce 15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. NÁŠ TIP! Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem. Skvěle vás tak zasytí na dlouhé hodiny jako hlavní chod.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
1 porce Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. NÁŠ TIP! Můžete jíst samotné nebo s vařeným bramborem.
Tradiční jídlo, které je včas nenáročné na přípravu? To je čočka po orientálsku od kvalitní české značky Expres menu.