Chuť: chléb chutná a voní po žitě, kvasu, sladu a koriandru chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace Charakteristika: hutná konzistence pružná střídka rozpraskaná vypečená kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Borodinský chléb vyrábíme řemeslným způsobem s výrazným podílem u nás 5 hodin fermentované žitné mouky, fermentovaného sladu a koriandru a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Složení: mouka žitná fermentovaná mouka pšeničná chlebová ječný, pšeničný, špaldový a žitný slad fermentovaný pšeničné otruby fermentované koriandr fermentovaný vlastní dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas chmelová silice cukr kmín, sůl, voda Alergeny: - 1
Složení výrobku: mouka pšeničná celozrnná (89,6% z použitých mouk), mouka celozrnná žitná (10,4% z použitých mouk), dýňová semena, slunečnicová semena, lněná semena, sójový šrot, pšeničný lepek, směs výhonků (špaldových, kukuřičných, pšeničných, z prosa, jetele lučního, z tolice vojtěšky, lněných, z čočky, z hrachu), pekařský zlepšující přípravek (žitný kvas (žitná mouka, voda), regulátor kyselosti (kyselina octová), sůl, droždí, cukr, pšeničné klíčky, amarantová mouka, psylium, bramborové vločky, voda.
Složení: mouka hladká pšeničná, naklíčené žito (fermentovaná naklíčená žitná zrna, pasterizovaný žitný kvas, sůl, konzervant: sorban draselný E202), přípravek (sušený pšeničný kvas, droždí, antioxidant: kyselina askorbová E300, enzymy), sůl jemná, voda.
Složení: mouka pšeničná chlebová, sádlo škvařené, droždí, sůl jemná, sůl hrubá bavorská, rozmarín, česnek sušený, voda
Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace Charakteristika: tmavý kynutý chléb středně hutná konzistence pružná střídka hladká měkká kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Pasecký chléb vyrábíme řemeslným způsobem s výrazným podílem u nás 5 hodin fermentované žitné mouky a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu.
Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky
Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici a černých olivách - chuť chlebu je zvýrazněna procesem zdlouhavého zrání
Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, žitě, kvasu a vlašském ořechu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace
-chutná a voní po kvalitní pšenici, vejcích, švestkách a máku Charakteristika: jemné pečivo bohatě plněno, vespod makovou náplní, navrch švestkami maková náplň z vysoce jakostního máku stabilizovaného bez užití chemie a povidel bohatě plněn je i okraj koláče vláčná konzistence
Chuť: chutná a voní po kvalitní pšenici, vejcích, tvarohu s pudinkem a švestkách
Chutná a voní po kvalitní pšenici, vejcích, tvarohu s pudinkem a borůvkách
Chuť: chléb chutná a voní po kvalitním žitě, kvasu a smažené cibulce chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem zdlouhavého zrání Charakteristika: tmavý kynutý chléb speciální kyprá konzistence pružná střídka rozpraskaná křupavá kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Kořenový chléb s cibulí vyrábíme řemeslným způsobem z žitné mouky a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Chléb prochází procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti.
Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť kvalitního žita je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace - jedinečná a velmi lahodná vysoká vypečená rozpraskaná kůrka