Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly bylo použito 150 kg hovězího masa.
Husí pršut se nakládá do soli a koření na několik týdnů. Po naložení se očistí a suší se za různých podmínek několik měsíců. Pršut (též prošuto nebo prosciutto) je druh sušené šunky. Původní označení pochází z Itálie, ale v různých variantách se vyrábí i v dalších státech (ve Španělsku je to Jamon, v Německu Schinkenspeck).
Krůtí šunka nejvyšší jakosti. Kulatý řez. Vyrobeno z prsních řízků, obsah masa 94%.
Kuřecí šunka nejvyšší jakosti. Kulatý řez. Vyrobeno z prsních řízků, obsah masa 94 %.
Oblíbený tradiční jahodový Mrož ve výborné polevě obsahuje pravý český tvaroh zjemněný smetanou a více než 50 % jahod. Jen poctivé ingredience a pečlivě vybrané ovoce. Žádné rostlinné tuky, voda ani aromata nebo barviva. Odstín barvy Mrože se proto mění v průběhu roku. Zrníčka jahod tam však najdete vždy! Chuť jahod je to nejdůležitější, proto jsou do Mrože vybírány pouze některé odrůdy. Jahody musí být vyzrálé, sklizené v červnu a rychle zpracované. To proto, aby zmrzlina neztrácela svoji chuť a barvu.
Gran Moravia – dlouhozrající extra tvrdý sýr vyráběný podle italských tradic z výhradně českého mléka. Sýr Gran Moravia představuje mimořádnou evoluci těchto dlouho zrajících sýrů, kterou rodina Brazzale zrealizovala na Moravě.