Objednávky od 499 Kč, rozvoz zdarma od 999 Kč

Váš nákupní košík je prázdný.

Bidfood

Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno

Bresaola entrecote Chovaneček

8,99 Kč
89,90 Kč za 10 dkg

Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly bylo použito 150 kg hovězího masa.

Dočasně vyprodáno

Husí pršuto

8,49 Kč
84,90 Kč za 10 dkg

Husí pršut se nakládá do soli a koření na několik týdnů. Po naložení se očistí a suší se za různých podmínek několik měsíců. Pršut (též prošuto nebo prosciutto) je druh sušené šunky. Původní označení pochází z Itálie, ale v různých variantách se vyrábí i v dalších státech (ve Španělsku je to Jamon, v Německu Schinkenspeck).

Dočasně vyprodáno

Krůtí šunka nejvyšší jakosti

4,99 Kč
49,90 Kč za 10 dkg

Krůtí šunka nejvyšší jakosti. Kulatý řez. Vyrobeno z prsních řízků, obsah masa 94%.

Kuřecí šunka nejvyšší jakosti

4,99 Kč
49,90 Kč za 10 dkg

Kuřecí šunka nejvyšší jakosti. Kulatý řez. Vyrobeno z prsních řízků, obsah masa 94 %.

Dočasně vyprodáno

Losos uzený mražený plátky 100g

85,90 Kč
859,00 Kč za 1kg

Dočasně vyprodáno

Lučina 62,5g

21,90 Kč
350,40 Kč za 1kg

100% čistá chuť bez náhražek, Čerstvá jak procházka ranní rosou

Dočasně vyprodáno

Mrož jahody 60g Bidfood

17,90 Kč
29,83 Kč za 100g

Oblíbený tradiční jahodový Mrož ve výborné polevě obsahuje pravý český tvaroh zjemněný smetanou a více než 50 % jahod. Jen poctivé ingredience a pečlivě vybrané ovoce. Žádné rostlinné tuky, voda ani aromata nebo barviva. Odstín barvy Mrože se proto mění v průběhu roku. Zrníčka jahod tam však najdete vždy! Chuť jahod je to nejdůležitější, proto jsou do Mrože vybírány pouze některé odrůdy. Jahody musí být vyzrálé, sklizené v červnu a rychle zpracované. To proto, aby zmrzlina neztrácela svoji chuť a barvu.

Gran Moravia

podle váhy
79,90 Kč za 10 dkg

Gran Moravia – dlouhozrající extra tvrdý sýr vyráběný podle italských tradic z výhradně českého mléka. Sýr Gran Moravia představuje mimořádnou evoluci těchto dlouho zrajících sýrů, kterou rodina Brazzale zrealizovala na Moravě.