Objednávky od 499 Kč, rozvoz zdarma od 1.500 Kč

Váš nákupní košík je prázdný.

Bionebio spol. s.r.o.

Jsme česká společnost, která nabízí široký sortiment kvalitních biopotravin a potravin zdravé výživy, od klasiky, jako je třtinový cukr, javorový sirup, oříšky či sušené ovoce až po speciality jako bio fair trade čokoláda, bio pivo, bio sirup z agáve či bio sušená třtinová šťáva. V nabídce máme jak naše vlastní výrobky značky bio*nebio, tak jiné značky. Mezi ně patří například RAPUNZEL, VIVANI, KAOKA, Blue&Yellow, RIZOPIA, BEUTELSBACHER, DiCaf a Berchtesgadener Land Molkerei.

Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno
Dočasně vyprodáno

100% Arabika bez kofeinu 250g Destination

279,90 Kč
1 119,60 Kč za 1kg

I když se jedná o kávu bez kofeinu, povaha této sladké a aromatické arabiky je zachována díky šetrnému odstranění kofeinu ze zelených zrnek pomocí vodní páry. Chuť kávy je dokonale rozvinuta díky řemeslnému pražení kávy DESTINATION, kdy jsou zrnka pražena pomaleji při nižší teplotě než běžné průmyslové kávy. Pro výrobu této kávy byla použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití kontroverzních pesticidů.

100% horka cokolada 100% Vivani

119,90 Kč

Ta nejčokoládovější čokoláda - jen kakaová hmota, kakaové máslo a kousky kakaa - nic víc. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. Jemné lehce ovocné dominikánské kakao dodá chuť, která přetrvává na patře, aniž by působí přehnaně intensivně. Křupavé kousky kakaa ještě umocní čistě kakaovou chuť.

Agáve sirup 250ml Maya Gold

134,90 Kč
539,60 Kč za 1litr

Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“. Z listů se dříve vyráběl papír, z ostrých bodlin jehly na šití. Staří Aztékové považovali rostlinu agáve za posvátnou a věřili, že šťáva, která vytéká po naříznutí z listů a kořenů rostliny, čistí tělo a duši. Španělští dobyvatelé pak využili rostlinu po svém: fermentovali sladkou šťávu z agáve a získali tequilu. Sirup z agáve je vlastně zahuštěná šťáva z agáve. Surová šťáva z agáve se pravidelně sklízí z kaktusů divoce rostoucích ve středním Mexiku. Toto je obvykle práce domorodých Indiánů. Nejprve se odřízne vršek rostliny připomínající ananas a vydlabe střed. Na dutinu se položí kámen. Kaktus pustí šťávu, která se několik dní sbírá ve vydlabaném středu. Mléčně zabarvená šťáva se poté vybere z každé rostliny zvlášť. Tato šťáva má vysoký obsah polyfruktózy neboli inulinu, který se při šetrném zahušťování šťávy bez použití jakýchkoli chemikálií mění na jednoduchý cukr fruktózu.