Složení: pitná voda, hořčičné semeno, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, výtažek koření
Vynikající pro dochucení jídel z masa a zeleniny
Majonéza Hellmann's, jejíž vlastnosti dosahují té nejvyšší kvality, má bohatou, krémovou konzistenci a výbornou chuť. Je vyrobena z jednoduchých ingrediencí jako je olej, ocet a vejce. Je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů, které obsahují dobré tuky a je zdrojem omega 3 kyselin.
Tatarská omáčka Hellmann's skvěle doplňuje celou škálu tradičních i moderních pokrmů. Je vyrobena z kvalitních surovin, například řepkového oleje - kvalitního zdroje Omega 3 mastných kyselin - a dobrou zprávou je, že k její výrobě jsou použita pouze vejce z dobrého chovu. Je vyrobena z jednoduchých ingrediencí jako je olej, ocet a vejce. Na rozdíl od majonézy však obsahuje kousky zeleniny - cibulky, pažitky a okurek. Zkuste ji například ke grilovanému masu, zelenině či rybám. Tatarská omáčka Hellmann's je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů, které obsahují dobré tuky, polynenasycené mastné kyseliny omega 3.
Hotová tomatová omáčka se smaženou cibulkou v olivovém oleji a bazalkou.
Celer patří mezi kořenovou zeleninu hojně využívanou v české kuchyni. Proto jsme pro Vás vyvinuli celerovou pomazánku s mandlemi doplněnou o pomerančovou šťávu, která chuť dokonale vyváží a osloví i zapřisáhlé odpůrce celeru. Za všechny pozitivní účinky celeru na lidský organismus jmenujme například jeho protizánětlivé účinky. Je také bohatým zdrojem minerálů. Proto neříkejte ne, dokud neochutnáte!
Čočka i švestky se na českých stolech objevují již od středověku. Málokdy se ale setkají spolu na jednom talíři, a to je škoda! Nezdráhejte se tedy vyzkoušet toto jedinečné spojení. Pomazánka má vydatnou, hustou texturu a připomíná klasické gurmánské masové paštiky.
Dýně hokkaidó s petrželkou, to je pravá chuť léta a láska na první kousnutí! Díky jemnému jablku se doslova rozplývá na jazyku.Dýně je jedinečná podzimní zelenina, která je i přes svoji nízkou kalorickou hodnotu nutričně velmi hodnotnou potravinou. Je bohatým zdrojem betakarotenu a dužinou nabitou velkým množstvím minerálů.
Čerstvě ugrilované šťavnaté maso získá tu správnou chuť s hořčicí firmy Zwergenwiese. Můžete ji používat přímo do marinád nebo si ji vychutnávat s již hotovým masem.
Kořenící specialita překvapí svou vyváženě jemnou sladko-kyselou chutí. Ideální k dochucení pokrmů.
Pálivá a silná, hladká hořčice pro milovníky silných požitků. Vyznačuje silnou a jemně kořeněnou chutí.
Sweet chilli omáčka se perfektně hodí ke krevetám a do asijské kuchyně. Skvěle se dá využít i při grilování. Jemně palivá. V naší sweet chilli nenajdete žádná Ečka ani glutamáty.
100% sezamová pasta bez konzervantů, chemie a soli. Jeden z nejlepších zdrojů vápníku a rostlinných bílkovin. Nejlepší do Hummusu. Ideální do salátů, k masu nebo s medem a citrónem. Po otevření skladujte v chladničce.
Ideální na burgery, nebo jako skvělá příloha na grilování
Tekutý mash ze žlutých chilli papriček Aji Amarillo.
Olej salátová zálivka se používá se k dochucení zeleninových a ovocných salátů.
Krém z dýňových semínek s panenským dýňovým olejem a špetkou mořské soli.
Sójová omáčka vyrobená přírodní fermentací. Díky této technologií získává sójová omáčka skvělou chuť a dlouhodobou trvanlivost a to i bez přidání chemických přísad.
Velmi jemně pikantní pomazánka pro mlsné jazýčky. Klasické duo fazolí a chilli papriček díky kombinaci s rajčaty a majoránkou přináší zcela nový chuťový zážitek, který evokuje masovou chuť. Jestliže máte rádi pikantnější jídla, doporučujeme sáhnout rovnou po extra chilli variantě.
Nechte si poškádlit chuťové pohárky unikátní kombinací červené řepy s vlašským oříškem. Díky vůni tymiánu na Vás dýchne Středomoří po každém otevření víčka. Červená řepa se těší oblibě díky blahodárným účinkům na lidské zdraví. Snižuje krevní tlak a díky velkému množství betainu působí proti ateroskleróze a podporuje činnost jater.
Omáčka z chilli papriček nejvyšší kvality, čerstvého česneku v kombinaci s rýžovým octem. Dip ke smaženému kuřeti, grilovanému masu, křehké smažené rybě či jarním rolkám. Bez přidaného glutamanu sodného, bez umělých příchutí a konzervačních látek.
Téměř ovocná, s křupavými hořčičnými zrnky a chutí lískových oříšků, lahodná, aniž by byla pálivá, ctí pokrmy a přitom nechá vyniknout jejich chuti. Pro její výrobu je použito moravské bílé víno, strdí zjemňující její chuť a delikátní směsí koření.
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů.
Jemná a lahodná hořčice, šetrná k chuťovým pohárkům, avšak s dost pikantní chutí. Její jasná barva je výsledkem vhodně vybraného koření, a její obzvláště květnatá chuť, je dána třtinovým cukrem a zvlášť pečlivě vybranou směsí koření. Její velmi jemná a krémová textura se získá velmi pomalým mletím.