Složení: pitná voda, hořčičné semeno, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, výtažek koření
Vynikající pro dochucení jídel z masa a zeleniny
Výborná worcesterová omáčka, vyrobená na přírodně fermentovaném základě, s charakteristickou sladko-kyselou chutí. Je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv, konzervantů a glutamátu.
Tradiční kremžská hořčice, která nesmí chybět v žádné lednici. Obsahuje vitamíny B a C, minerály (vápník nebo hořčík), vlákninu a flavonoidy. Kremžská hořčice přijde vhod každému, kdo dává přednost ostrému jídlu. Je nezbytnou součástí letního grilování. Každý přece ví, že pořádná grilovačka se bez hořčice nemůže obejít. S pomocí této hořčice vyrobené ze špičkových surovin můžete své grilovací umění dovést k dokonalosti.
Čočka i švestky se na českých stolech objevují již od středověku. Málokdy se ale setkají spolu na jednom talíři, a to je škoda! Nezdráhejte se tedy vyzkoušet toto jedinečné spojení. Pomazánka má vydatnou, hustou texturu a připomíná klasické gurmánské masové paštiky.
Dýně hokkaidó s petrželkou, to je pravá chuť léta a láska na první kousnutí! Díky jemnému jablku se doslova rozplývá na jazyku.Dýně je jedinečná podzimní zelenina, která je i přes svoji nízkou kalorickou hodnotu nutričně velmi hodnotnou potravinou. Je bohatým zdrojem betakarotenu a dužinou nabitou velkým množstvím minerálů.
Hotová tomatová omáčka se smaženou cibulkou v olivovém oleji a bazalkou.
Složení Dýně hokaido (58 %), cibule, jablko, třtinový cukr, slunečnicové semínko, olivový olej, zázvor, ocet jablečný, kari koření, chilli Bhut Jolokia (<0,1 %)
Kořenící specialita překvapí svou vyváženě jemnou sladko-kyselou chutí. Ideální k dochucení pokrmů.
Salsa dip je hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově na drobné kousky. Tato Salsa je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např. do mexické tortily, do rýžové misky nebo ji zapečte s nachos a chedarem k večeři.
Téměř ovocná, s křupavými hořčičnými zrnky a chutí lískových oříšků, lahodná, aniž by byla pálivá, ctí pokrmy a přitom nechá vyniknout jejich chuti. Pro její výrobu je použito moravské bílé víno, strdí zjemňující její chuť a delikátní směsí koření.
Pálivá a silná, hladká hořčice pro milovníky silných požitků. Vyznačuje silnou a jemně kořeněnou chutí.
Pár kapek našeho Octa Máta & zázvor je přesně to, co vašemu jídlu chybí k dokonale vyvážené chuti. Lístky máty a kořen zázvoru macerované v jablečném a lihovém octu dostanou kromě chuti jídla do rovnováhy i vaši střevní mikroflóru a pomůžou vám k lepšímu trávení. Ocet se hodí hlavně do studené kuchyně na dochucování pokrmů a čerstvých salátů, kterým dodá svěží lehkou chuť.
Jemná a lahodná hořčice, šetrná k chuťovým pohárkům, avšak s dost pikantní chutí. Její jasná barva je výsledkem vhodně vybraného koření, a její obzvláště květnatá chuť, je dána třtinovým cukrem a zvlášť pečlivě vybranou směsí koření. Její velmi jemná a krémová textura se získá velmi pomalým mletím.
Autentické Balijské kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Má jemnější a lehce oříškovou chuť, která vás ihned přenese do indonéské restaurace. Z jedné sklenice uvaříte snadno a rychle 6-10 porcí.
Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6-10 porcí rendangu. Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.
100% sezamová pasta bez konzervantů, chemie a soli. Jeden z nejlepších zdrojů vápníku a rostlinných bílkovin. Nejlepší do Hummusu. Ideální do salátů, k masu nebo s medem a citrónem. Po otevření skladujte v chladničce.
Tekutý mash ze zelených chilli papriček Jalapeño.
Chilli mash z čerstvých chilli papriček Naga jolokia známých také jako Bhut jolokia.
Tekutý mash z čerstvých chilli papriček Scotch Bonnet.
Tahoun jídel jako chalva, hummus nebo falafel, ale také vynikající ingredience k přípravě omáček, dipů i sladkých koláčů. 100% tahini pasta je vyrobena z pražených sezamových semínek a když ji smícháte se lžičkou medu, zaplašíte tak elegantně nezkrotnou chuť na sladké.
Chilli mash z nejpálivějších chilli papriček Carolina Reaper.
Tekutý mash ze žlutých chilli papriček Aji Amarillo.
Olej salátová zálivka se používá se k dochucení zeleninových a ovocných salátů.
Majonéza Hellmann's, jejíž vlastnosti dosahují té nejvyšší kvality, má bohatou, krémovou konzistenci a výbornou chuť. Je vyrobena z jednoduchých ingrediencí jako je olej, ocet a vejce. Je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů, které obsahují dobré tuky a je zdrojem omega 3 kyselin.