Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát.
Vajíčko na špejli nikdy nechutnalo líp.
Nugátová tyčinka 60g politá vynikající mléčnou čokoládou
Bio mléčná čokoláda s kokosovým cukrem Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa , která je slazena výhradně hnědým cukrem z kokosových květů . Ten jí dodává zajímavou karamelovou příchuť, která však může být pro někoho na mléčnou čokoládu až lehce nahořklá. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Tato jemná bílá čokoláda s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky je ovoněná pravou Bourbon vanilkou a oslazená přírodním třtinovým cukrem. Čokoláda neobsahuje sójový lecitin ani jiný emulgátor. Rýžové křupíky snižují celkový obsah tuku v čokoládě oproti čistě bílé čokoládě.
Tato čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
Jemná mléčná čokoláda s bílou mléčnou náplní určená pro děti. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem a ovoněná výtažkem z Bourbon vanilky. Z každé prodané tabulky KIDS čokolády putuje příspěvek 0,1 € na charitativní projekt Kinder Not Hilfe podporující vzdělávání chudých dětí na Haiti.
Konopí není jen veselé, konopí je hlavně zdravé a čokoládě umí dát opravdový švih. Třeba když konopná semínka zkaramelizujeme a posypeme špetkou výjimečné mořské soli Fleur de Sel. A utopíme je v kvalitní bílé čokoládě. S vysokým obsahem kakaového másla, pravou vanilkou a slazenou třtinovým cukrem. Ochutnáte?
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má překvapivě jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
Vynikající hořká čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie. Vychutnejte si lahodnou krémovou čokoládu, která vás doslova nadchne.
Klasická hořká čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky.
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda vyhrála stříbrnou medaili v roce 2005 při hodnocení provedeném Německou zemědělskou společností a zvítězila v kategorii "Trhák roku" na největším světovém veletrhu biopotravin BioFach 2005 za nejprodávanější bio novinku roku.
Jemná hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená přírodním třtinovým cukrem a ovoněná Bourbon vanilkou. Čokoláda neobsahuje mléko a je vhodná pro vegany.
Vynikající hořká čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie. Vychutnejte si lahodnou krémovou čokoládu, která vás doslova nadchne.
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. S čokoládou skvěle ladí malé krystalky ručně sbírané soli z oblasti Playa d´Es Trenc na Mallorce. Sůl v kombinaci s vysokým procentem aromatického panamského kakaa a karamelového nádechu použitého přírodního cukru z nektaru květů kokosové palmy, vytváří nádherný buket vůní. Cukr z květů kokosové palmy má zároveň nižší glykemický index, než běžný cukr. Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr. Čokoláda je dochucena kousky karamelu a růžovou solí Inků.
Mléčná čokoláda s jemně slaným karamelem
Bez lepku Mléčná Čokoláda slazená sladidlem z rostliny STEVIA
Klasická mléčná čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky.
Hořká čokoláda s lesní směsí slazená sladidlem z rostliny Stevia. Čokoláda je bez lepku a je vhodná pro diabetiky.
Klasická hořká čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Přidané celé lískové ořechy. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky. Bez lepku Bez přidaného cukru Bez ztužených tuků Vhodná pro diabetiky Neobsahuje palmový olej