
Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku převažují a poté nechávají prostor pro jemný nádech banánu. Chuť, která se stává hřejivou, obklopující a nikdy zcela nezakryje chuť kakaa. Vynikající rovnováha, sladká ve správném bodě, který nepřevládá, ale vyzdvihuje, dokonalá interakce mezi těmito dvěma prvky. Naše pocta těmto dvěma milovaným plodům.
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO", ručně zpracovaná oddělením slupky citronů a poté sušena po dobu 36-40 hodin při teplotě asi 30 °C. Podobně jako naše pomerančové kůry jsou citronové kůry vnímány v nepřetržitém střídání s rozhodujícími aromatickými tóny naší čokolády. Výsledkem je velmi radostná a svěží citrusová chuť, jemná a jemná, která se postupně rozvíjí ve vašich ústech a zanechává přetrvávající chuť.
Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl posiluje intenzitu. Výsledkem je nádherná exploze hořké, sladké a slané chuti umocněné křupavými kakaovými zrny. Pouze jedno varování: může to být návykové
Vynikající hořká čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie. Vychutnejte si lahodnou krémovou čokoládu, která vás doslova nadchne.
Vynikající mléčná čokoláda se slaným karamelem, která Vás naprosto ohromí. Jemná krémová čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie.
Klasická hořká čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější "Arriba" kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa chuťově doplněná lehce nakyslou chutí kanadských brusinek (botanicky brusnice klikva). Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější "Arriba" kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa a Karibiku. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější Arriba kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa. Sušené ostré papričky dodají rafinovanou pálivou chuť. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).
Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů a voňavými lískovými oříšky pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů a křupavými španělskými mandlemi pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
Delikátní hořká čokoláda s 68 % kakaa plněná jemným krémovým marcipánem říznutým kyselým pomerančovým likérem Curacao nabízí zvláštní druh čokoládového potěšení.
Tato jedinečná čokoláda obsahuje vysoký podíl špičkového dominikánského kakaa (73 %) a místo běžného cukru je k oslazení použit sirup z agáve. Ovoněná je pouze čistou vanilkou a neobsahuje žádné emulgátory. Vysoký obsah vlákniny je daný přídavkem vlákniny z agáve - inulinu. Čokoláda je vhodná pro ty, kteří se vyhýbají klasickému cukru (sacharóze) a zároveň jim nedělají dobře náhradní sladidla. Sirup z agáve je přírodní sladidlo, které přirozeně obsahuje hlavně fruktózu. Bio čokolády značky SOLÉ na sobě nesou logo FAIR TRADE. Fair trade - spravedlivý obchod - garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. S čokoládou skvěle ladí malé krystalky ručně sbírané soli z oblasti Playa d´Es Trenc na Mallorce. Sůl v kombinaci s vysokým procentem aromatického panamského kakaa a karamelového nádechu použitého přírodního cukru z nektaru květů kokosové palmy, vytváří nádherný buket vůní. Cukr z květů kokosové palmy má zároveň nižší glykemický index, než běžný cukr. Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Bez lepku Mléčná Čokoláda slazená sladidlem z rostliny STEVIA
Nugátová tyčinka 60g politá vynikající mléčnou čokoládou
Tato jednodruhová (single origin) čokoláda s vysokým procentem kakaa odkrývá typické vyvážené aroma peruánského kakaa. Místní vzácná odrůda kakaovní..
Klasická mléčná čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky.
Vynikající hořká čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie. Vychutnejte si lahodnou krémovou čokoládu, která vás doslova nadchne.
Štiplavé tóny růžového pepře dodávají hořké čokoládě nový rozměr. Lahodné spojení potěší všechny milovníky čokolády.
Hořká čokoláda s lesní směsí slazená sladidlem z rostliny Stevia. Čokoláda je bez lepku a je vhodná pro diabetiky.
Klasická hořká čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Přidané celé lískové ořechy. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky. Bez lepku Bez přidaného cukru Bez ztužených tuků Vhodná pro diabetiky Neobsahuje palmový olej
Mléčná čokoláda s lískovými ořechy 200 g Torras bezlepkové bezlepková