Jemný krém z čerstvě upražených kešu oříšků s lahodnou karamelovou čokoládou přímo z Belgie. K tomu přidaný kokosový cukr se špetkou himalájské soli. To vše tvoří dokonalou chuť našeho slaného karamelu Při koupi 3ks ořechových krémů Grem získáte dárek Grem Arašídy slaný karamel v hodnotě 199,90 Kč.
Grem přepuštěné máslo Gremíčko 340ml Naše přepuštěné máslo, které přidáváme do našich suprových ořechových krémů. Skladujte při teplotě 5 - 25 °C
Spojením arašídů a kešu oříšků vznikl tento jemný krém, do kterého jsme navíc přidali lahodnou mléčnou čokoládu 🍫 bez přidaného cukru, přepuštěné máslo 🧈 pro smetanovější chuť a BIO kokosový cukr 🥥 s kakaem. Při koupi 3ks ořechových krémů Grem získáte dárek Grem Arašídy slaný karamel v hodnotě 199,90 Kč.
Krajinu zakryje bílá peřina, v očích dětí se třpytí radost a netrpělivé čekání na Ježíška. Vychutnejte si tuto kouzelnou dobu den za dnem s šálkem lahodného čaje. Rozkládací krabička s roztomilými ilustracemi zvířátek ukrývá 24 různých biočajů. Nové básničky na přebalech potěší srdíčko a zkrátí čekání na nejkrásnější období roku. S novým Adventním kalendářem se vám dostává do rukou naprosto jedinečný produkt, který je symbolem prvotřídní kvality, lahodných bylinných receptur a úcty k ruční práci. Najděte inspiraci v šálku čaje a užijte si kouzlo zimních radovánek a Vánoc.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun. Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Vynikající hustý sirup vyrobený z čerstvě vylisované šťávy z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijete-li jej horkou vodou a ozdobíte plátkem pomeranče a kouskem skořice, získáte chutný horký nápoj. Kitl Syrob Zázvorový se stal nejlepším nealkoholickým nápojem Libereckého kraje pro rok 2014.
Složení: pekingské zelí, ředkev daikon, mrkev, jarní cibulky, mořská řasa wakame, shiitake, nashi hruška, cibule, česnek, zázvor, rýžová mouka, cukr, voda, sůl, korejské chilli gochugaru, sójová omáčka se sníženým obsahem soli. Alergeny vyznačeny tučně.
Nová granola od Lucky Alvin ve spolupráci s Cukrfree pro sladké křupání.
Grem Kešu krém s karamelovou čokoládou Jemný krém z čerstvě upražených kešu oříšků s lahodnou karamelovou čokoládou přímo z Belgie. K tomu přidaný kokosový cukr se špetkou himalájské soli. To vše tvoří dokonalou chuť našeho slaného karamelu.
Strouhaný kokos se získává z dužiny kokosového ořechu a je běžnou součástí především sladkých jídel. Kokos má typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny. Strouhaný kokos používáme nejen na pečení a vaření, do jogurtu, musli a desertů, ale i do asijských kari směsí a jiných slaných pokrmů.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná. Vyzkoušejte ji v biokvalitě.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát.
Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu.
Velké balení sladkých mandlí vypěstovaných ve slunném Španělsku. Evropské mandle se vyznačují silnější slupičkou a výraznější oříškovou chutí než mají mandle ze Spojených států. Valencia vyniká plnou nasládlou chutí a je vynikající jak na mlsání, tak i na pečení či výrobu mandlových nepečených sladkostí. Mandle byly pečlivě tříděny tak, aby se k zákazníkovi dostala pokud možno pouze zdravá celá nepoškozená jádra. Byly sušeny při teplotě nižší než 42 °C pro zachování původní kvality. Mandle můžeme mlsat samotné nebo v oříškových směsích, vynikající a zdravější (oproti běžným výrobkům v prodeji) jsou mandle pražené ve slupce bez oleje. Z mandlí můžeme připravit i domácí marcipán a různé nepečené cukroví, tradičně se mandle používají ve sladkých kynutých těstech. Chuť mandlí v desertech zvýrazníme, pokud mandle předem šetrně opražíme (nasucho na plechu při 170°C cca 15 až 20 minut). Mandle se velmi dobře hodí do ovocných salátů a jogurtů, které se sami dochucujeme. Lze doporučit vynikající chuťovou kombinaci mandle - banán. Mandlové „mléko“ je veganská náhrada kravského mléka: Hrnek mandlí namočíme na několik hodin do vody. Poté propláchneme, dobře rozmixujeme se 3 hrnky vody, přecedíme přes látku a dosladíme.
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Bio citronový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů.
Kvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Prebio kaše jsou unikátní svým složením. Obsahují vysoký podíl vlákniny, výhradně bezlepkové suroviny, díky kterým jsou lehce stravitelné.
Prebio kaše jsou unikátní svým složením. Obsahují vysoký podíl vlákniny, výhradně bezlepkové suroviny, díky kterým jsou lehce stravitelné.
Jednoporcová kaše ovesná s jahodami doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. Doplnili jsme kousky jahod a na vás už je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum cukru. Výborná je jen tak zalitá vodou nebo si ji vylaďte čerstvým ovocem, oříšky a semínky.