Jemný krém z čerstvě upražených kešu oříšků s lahodnou karamelovou čokoládou přímo z Belgie. K tomu přidaný kokosový cukr se špetkou himalájské soli. To vše tvoří dokonalou chuť našeho slaného karamelu Při koupi 3ks ořechových krémů Grem získáte dárek Grem Arašídy slaný karamel v hodnotě 199,90 Kč.
Grem přepuštěné máslo Gremíčko 340ml Naše přepuštěné máslo, které přidáváme do našich suprových ořechových krémů. Skladujte při teplotě 5 - 25 °C
Spojením arašídů a kešu oříšků vznikl tento jemný krém, do kterého jsme navíc přidali lahodnou mléčnou čokoládu 🍫 bez přidaného cukru, přepuštěné máslo 🧈 pro smetanovější chuť a BIO kokosový cukr 🥥 s kakaem. Při koupi 3ks ořechových krémů Grem získáte dárek Grem Arašídy slaný karamel v hodnotě 199,90 Kč.
Krajinu zakryje bílá peřina, v očích dětí se třpytí radost a netrpělivé čekání na Ježíška. Vychutnejte si tuto kouzelnou dobu den za dnem s šálkem lahodného čaje. Rozkládací krabička s roztomilými ilustracemi zvířátek ukrývá 24 různých biočajů. Nové básničky na přebalech potěší srdíčko a zkrátí čekání na nejkrásnější období roku. S novým Adventním kalendářem se vám dostává do rukou naprosto jedinečný produkt, který je symbolem prvotřídní kvality, lahodných bylinných receptur a úcty k ruční práci. Najděte inspiraci v šálku čaje a užijte si kouzlo zimních radovánek a Vánoc.
Pralinka, to není jen rum. Pro nás to je spojení té nejkvalitnější čokolády a variací chutí. Všechno poctivé. Ručně slazené do posledního detailu. Takhle totiž chutná láska. V prostoru textu "mamince" si můžete napsat osobní přání obdarované:)
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun. Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Vynikající hustý sirup vyrobený z čerstvě vylisované šťávy z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijete-li jej horkou vodou a ozdobíte plátkem pomeranče a kouskem skořice, získáte chutný horký nápoj. Kitl Syrob Zázvorový se stal nejlepším nealkoholickým nápojem Libereckého kraje pro rok 2014.
Nová granola od Lucky Alvin ve spolupráci s Cukrfree pro sladké křupání.
Krabička plná čokoládových jednohubek. Vy vyberete, my naplníme. Vy sníte.
Grem Kešu krém s karamelovou čokoládou Jemný krém z čerstvě upražených kešu oříšků s lahodnou karamelovou čokoládou přímo z Belgie. K tomu přidaný kokosový cukr se špetkou himalájské soli. To vše tvoří dokonalou chuť našeho slaného karamelu.
Snídaně Inků je směs 4 druhů semínek: zlatého lnu, hnědého lnu, sezamu a chia semínek. Používáme ji po lžičkách do nápojů, kaší, jogurtů a podobně k rychlému zasycení a vylepšení nutriční hodnoty pokrmu. POUŽITÍ: Jednu lžičku směsi přidáme do sklenky ranního smoothies, jogurtu, müsli či kaše a necháme 10 minut odstát. Směs můžeme také namočit přes noc ve 4 lžících vody a ráno použít. AKCE - -60% po minimální trvanlivosti
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Strouhaný kokos se získává z dužiny kokosového ořechu a je běžnou součástí především sladkých jídel. Kokos má typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Sypký cukr krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepného cukru. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje přírodní cukr důležité minerální látky. Cukr obsahuje stopová množství dalších minerálů: zinku, chromu atd.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná. Vyzkoušejte ji v biokvalitě.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny. Strouhaný kokos používáme nejen na pečení a vaření, do jogurtu, musli a desertů, ale i do asijských kari směsí a jiných slaných pokrmů.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát.
Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu.
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.
Bio citronový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Kypřící prášek do perníku bezlepkový a v biokvalitě. Vhodný pro celiaky i pro spotřebitele se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Neobsahuje fosfáty. Vystačí až na 0,4 kg mouky. Český výrobek.