
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami. Vhodná do mlýnku na sůl.
Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u ostatních druhů rozinek.
Puding lze uvařit i s náhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Rýžový škrob s příchutěmi určený k přípravě pudingu za tepla vyrobený mícháním suchých surovin.
Kukuřičné bio křupky s příchutí kečupu. Jsou vyrobeny pouze z ekologicky čistých surovin. Vhodné pro osoby trpící celiakií, neobsahují lepek ani jiné konzervační látky. Vhodný doplněk stravy na výlety či pro pouhá posezení, když vás honí mlsná. Křupněte si s Biosaurem. Nutričně vyvážené a bezlepkové produkty.
BIO křupky pouze z ekologických čistých surovin ochucené mořskou solí. Vhodné pro osoby trpící celiakií, neobsahují lepek ani jiné konzervační látky. Vhodný doplněk stravy na výlety či pouhé posezení, když Vás honí mlsná.
Biosaurus BIO křupky se sýrem BIO křupky pouze z ekologických čistých surovin ochucené sýrem. Vhodné pro osoby trpící celiakií, neobsahují lepek ani jiné konzervační látky. Vhodný doplněk stravy na výlety či pouhé posezení, když Vás honí mlsná.
Bombus RAW energy tyčinka pro milovníky slaného karamelu a arašídů
Obsahují řadu antioxidantů a minerálních látek - vápník, železo, zinek, draslík, hořčík, fosfor. Charakteristická vlastnost pro tyto semena je výborná schopnost na sebe vázat vodu.
Připravte si domácí popcorn v biokvalitě. Můžete ho udělat naslano i nasladko. Oblíbená pochoutka k filmu. Snadná a rychlá příprava v hrnci nebo mikrovlnce. Popis Promíchejte s trochou soli a dobrého oleje. Potom vypukejte v mikrovlnce nebo v hrnci s poklicí. Nebojte se ho ochutit - nic to není! Popcorn je tradiční pochoutka z Ameriky. V současnosti je ale oblíbenou pochoutkou po celém světě. Někdy se mu říká také pražená kukuřice nebo kukuřičné pukance. V Mexiku si ho lidé vyráběli už před 9000 lety. Vyrobit ho lze v mikrovlnce, popcornovači nebo v hrnci s pokličkou. Zahřátím zrnek kukuřice dojde k jejich puknutí a zároveň se škrob v nich přemění na pěnu. Po vypukání se ochucuje nasladko i naslano. Využití: sladký barevný popcorn - v mikrovlnce nechte kukuřici vypukat, 1/4 hrnku másla a 3 lžíce sirupu nebo medu pomalu zahřívejte v hrnci, až se máslo rozpustí, přidejte 1/2 hrnku cukru a 85 g želatiny, barvu získáte z barvy sirupu nebo do směsi dejte potravinářské barvivo, směs vařte 5 minut, poté ji smíchejte s popcornem a dejte ho na 10 minut zapéct do trouby slaný popcorn - máslo smíchejte s utřeným česneke, solí a čerstvými bylinkami, dejte ho na dno kastrolu, zasypte kukuřicí a nechte vypukat, po prvním pukanci hrncem zatřeste dekorace - popcorn má zajímavý tvar jakoby bílého květu, zajímavě vypadá například nalepený na věncích Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Prémiové veganské proteinové tyčinky, se směsí více rostlinných proteinů. Výtečné příchutě čistě na rostlinné bázi
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Himálajská růžová sůl je nerafinovaná. Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Ovocné tyčinky jsou jedinečné výraznou chutí hlavní ovocné složky.
Unikátní kombinace chutí 100 % rostlinných tyčinek. Tyčinky jsou vyrobené pouze z kvalitních, přírodních surovin. RAW kvalita tyčinek. Vysoký podíl ovocné složky. Neobsahují přidaný cukr, lepek, palmový olej nebo alergeny.
Fazole hnědé Borlotti sterilované - dotáhněte svůj pokrm k dokonalosti. Fazole hnědé sterilované váš pomocník pro rychlou přípravu tradičních i exotických pokrmů. Dopřejte si vynikající fazolky italské kvality. Ideální doplněk do vašich salátů, rizot a zelenivých i masových pokrmů. Chuťově i vzhledově perfektně doplní vaše polévky i omáčky.
Obsahují řadu antioxidantů a minerálních látek - vápník, železo, zinek, draslík, hořčík, fosfor. Charakteristická vlastnost pro tyto semena je výborná schopnost na sebe vázat vodu.
Nezapomínáme ani na ty nejmenší. U dvou příchutí RAW tyčinek se na vývoji a testování podílely právě děti. Daly ruku k dílu i s designem obalů, jsou tedy vyrobené speciálně pro ně. Jejich skvělá chuť však nadchne nejen je, ale celou rodinu.
Tyčinky jsou vyrobené pouze z kvalitních, přírodních surovin. Neobsahují přidaný cukr, lepek ani palmový olej. Bez obsahu datlových ani jiných ovocných past. Bez umělých a přírodních barviv.
Unikátní kombinace chutí 100 % rostlinných tyčinek.
Unikátní kombinace chutí 100 % rostlinných tyčinek.
Ovocné tyčinky jsou jedinečné výraznou chutí hlavní ovocné složky.
Banánové chipsy se vyrábějí sušením ze zralých banánů, lehce osmahnutých v kokosovém oleji. Jsou sladké a křupavé. Výborně chutnají samotné, lze je ale i přidat do kaší nebo sladkého pečiva.
Italské těstoviny z tvrdé pšenice durum, které vynikají autentickou chutí i texturou, typickou pro tradičně vyráběné italské těstoviny. Jsou vyrobeny z evropské pšenice vypěstované podle zásad ekologického zemědělství bez použití kontroverzních pesticidů.
Neodolatelná chuť poctivé mléčné čokolády a lískových ořechů. Zažene hlad a dodá tělu pořádnou porci proteinů.
Prémiové veganské proteinové tyčinky, se směsí více rostlinných proteinů. Výtečné příchutě čistě na rostlinné bázi
Italské těstoviny z tvrdé pšenice durum, která byla jen částečně vymleta. Obsahují tedy část vlákniny a dalších živin, o které je bílá mouka úplným vymletím ochuzena, ale nemají typickou, pro někoho rušivou, chuť celozrnných těstovin. Tyto těstoviny vynikají autentickou chutí i texturou, typickou pro tradičně vyráběné italské těstoviny. Jsou vyrobeny z evropské pšenice vypěstované podle zásad ekologického zemědělství bez použití kontroverzních pesticidů. HMOTNOST: 500 g ZEMĚ PŮVODU: Itálie
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. Tradiční pomocník v kuchyni při dochucování. Využít ji ale můžete i při koupeli nebo jako dekoraci.
Špaldové vločky mají jemnou oříškovou chuť, výborně si rozumí s medem, ale neztratí se ani ve slaných jídlech. Jsou skvělé na zahuštění polévek či zeleninových karbanátků. Jsou skvělé jako základ ranní kaše nebo domácího müsli. Přidejte semínka, nakrájené sušené i čerstvé ovoce, zalijte dobrým rostlinným mlékem a můžete podávat. Nebo vyzkoušejte slanou variantu vločkové kaše, která je populární ve Skotsku. Pšenice špalda je poměrně málo šlechtěná odrůda, která se pěstuje takřka výhradně v ekologickém zemědělství. Dobře se pro něj totiž hodí, je odolná vůči plevelům a celkově je oproti pšenici méně náročná na podmínky prostředí.