
2 porce 15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. NÁŠ TIP! Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem. Skvěle vás tak zasytí na dlouhé hodiny jako hlavní chod.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
1 porce Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. NÁŠ TIP! Můžete jíst samotné nebo s vařeným bramborem.
Popis: Rukolové pesto je pro zákazníky hit. Připravuje se z částečně spařené a částečně čerstvé rukola, aby se potlačila její štiplavá chuť. Na porci pasty cca jedna lžíce. Můžete přidat i do salátů. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.
Tradiční jídlo, které je včas nenáročné na přípravu? To je čočka po orientálsku od kvalitní české značky Expres menu.
Ručně vyrobený karlovarský knedlík bez přidaných barviv a konzervačních látek.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Kynuté meruňkové knedlíky bez barviv a konzervačních látek. Stačí ohřát 7min v páře, dochutit nastrouhaným tvarohem, cukrem a rozpuštěným máslem a dobrota je hotová.
Složení: pšeničná mouka, ovoce jahoda 25%, vejce, mléko, cukr, droždí, voda, sůl
Popis: Pesto ze sušených rajčat je velice oblíbené. Připravuje se z kvalitních rajčat s kapary a opražených piniových oříšku. Pesto se tepelně nezpracovává, konzervuje se pouze olivovým olejem. Na porci pasty cca jedna lžíce. Po použiti zalijte opět olejem.
Čerstvé těstoviny ze 100% semolinové mouky a čerstvých vajec - bez barviv a konzervantů. Těstoviny jsou vyrobeny dle originální italské receptury. Ravioli jsou plněné těstoviny s dobou varu 4 minuty. Snadná příprava: na uvařené ravioli dáme olivový olej nebo rozpuštěné máslo, posypeme parmazánem a můžeme podávat.
Čerstvé těstoviny ze 100% semolinové mouky a čerstvých vajec, bez barviv a konzervantů. Těstoviny jsou vyrobeny dle originální italské receptury. Ravioli jsou plněné těstoviny s dobou varu 4 minuty. Po uvaření stačí ochutit pouze máslem a parmazánem.
1 porce Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Demi-glace je gastronomická maturita – zredukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, obohacený rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami. Je ideální jako univerzální základ a má tak hustou konzistenci, že ho ze sklenice dostanete jen lžící. K pití stačí naředit, osolit a ohřát.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou. 600g 2 porce
2 porce Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
Rajská, tentokrát "Low carb"
Kdo chce změnu!? Já ano!