Smyslná chuť čokolády s těmi nejkvalitnějšími ořechy se spojila v lahodném ořechovém krému bez přidaného cukru, zvýrazňovačů chutí, soli či jiných aditiv. Díky šetrnému zpracování jsou zachovány živiny a nutriční hodnoty. Ořechový krém ČOKOŘECH dodá tělu rostlinné tuky a bílkoviny a potěší chuťové buňky.
Přírodní sladidlo šetrně zpracované pouze z usušených a rozemletých datlí v BIO kvalitě dodá každému pokrmu i nápoji lehce nasládlou a přijmenou chuť datlí. Díky obsahu živin a vlákniny se jedná o kvalitnější náhradu nezdravého bílého cukru. Obsahuje pouze přirozeně vyskytující se cukry, které slouží jako zdroj energie.
BIO Erythritol je nízkokalorické sladidlo přírodního původu, které má řadu prospěšných vlastností. Po konzumaci se v trávicím systému nevstřebává, takže nezvyšuje kalorickou hodnotu potravin
Pečené a ne smažené! Fenomenální chuť slaný karamel potěší i ty nejnáročnější chuťové buňky. Báječně křupavé kokosové chipsy bez přidaného tuku, obsahují pouze kvalitní rostlinné tuky a vlákninu.
VYLEPŠENÁ ! - Maca (Lepidium meyenii) neboli řeřicha peruánská roste v nehostinných vysokých nadmořských výškách v Jižní Americe. Je zdroj fytoestrogenu, podporuje hormonální systém, výkon, paměť, sexualitu a plodnost u mužů i u žen. Spojili jsme 4 odrůdy macy–macu červenou, černou, žlutou a fialovou v BIO a RAW kvalitě, která zaručuje maximální kvalitu bioaktivních látek, aby vznikla nepřekonatelná přírodní síla, která povzbuzuje fyzické i duševní zdraví.
Nugát je jedna z největších rozkoší pro naše chuťové buňky a ten náš je navíc vyroben pouze ze dvou hlavních ingrediencí–lískové ořechy v té nejvyšší kvalitě a BIO kokosový nektar. Špetka himalájské soli chuťový zážitek podtrhne a výsledkem je naprostá dokonalost. Další tajemství této pochoutky spočívá v unikátním způsobu zpracování. Ingredience se zpracovávají velmi pomalým a pozvolným způsobem a výsledkem je dokonale jemná konzistence.
Nepřekonatelná, fenomenální sladko–slaná chuť slaného karamelu ve skleničce dostane každého. Tajemství tohoto gurmánského úspěchu spočívá nejen v té nejvyšší možné kvalitě vstupních surovin, ale také ve způsobu zpracování. Ingredience se zpracovávají velmi pomalým a šetrným způsobem. Výsledkem je naprosto jemná konzistence a úžasné propojení chutí.