Nechte si poškádlit chuťové pohárky unikátní kombinací červené řepy s vlašským oříškem. Díky vůni tymiánu na Vás dýchne Středomoří po každém otevření víčka. Červená řepa se těší oblibě díky blahodárným účinkům na lidské zdraví. Snižuje krevní tlak a díky velkému množství betainu působí proti ateroskleróze a podporuje činnost jater.
Celer patří mezi kořenovou zeleninu hojně využívanou v české kuchyni. Proto jsme pro Vás vyvinuli celerovou pomazánku s mandlemi doplněnou o pomerančovou šťávu, která chuť dokonale vyváží a osloví i zapřisáhlé odpůrce celeru. Za všechny pozitivní účinky celeru na lidský organismus jmenujme například jeho protizánětlivé účinky. Je také bohatým zdrojem minerálů. Proto neříkejte ne, dokud neochutnáte!
Čočka i švestky se na českých stolech objevují již od středověku. Málokdy se ale setkají spolu na jednom talíři, a to je škoda! Nezdráhejte se tedy vyzkoušet toto jedinečné spojení. Pomazánka má vydatnou, hustou texturu a připomíná klasické gurmánské masové paštiky.
Dýně hokkaidó s petrželkou, to je pravá chuť léta a láska na první kousnutí! Díky jemnému jablku se doslova rozplývá na jazyku.Dýně je jedinečná podzimní zelenina, která je i přes svoji nízkou kalorickou hodnotu nutričně velmi hodnotnou potravinou. Je bohatým zdrojem betakarotenu a dužinou nabitou velkým množstvím minerálů.
Velmi jemně pikantní pomazánka pro mlsné jazýčky. Klasické duo fazolí a chilli papriček díky kombinaci s rajčaty a majoránkou přináší zcela nový chuťový zážitek, který evokuje masovou chuť. Jestliže máte rádi pikantnější jídla, doporučujeme sáhnout rovnou po extra chilli variantě.