Tak tedy – od roku 2015 jsme oficiálně čokoládovnou. Českou, poctivou a domácí. To znamená, že si u nás všechno tvoříme sami. Že si pečlivě vybíráme jen ty nejkvalitnější suroviny a že to od nás pak tak nějak líp chutná.
Není nás moc, ale zvládáme toho až až. Od těch nejdrobnějších pralinek po hromady firemních čokolád na zakázku. Hořké, mléčné, s ovocem i solí. Různé, ale pro nás vlastně pořád stejné. Nerozlišujeme co, s čím a pro koho. Děláme jediné. Děláme totiž čokoládu bez výmluv.
Tady vám asi nic nového neřekneme. Je to přesně tak, jak jste čekali. Pravý arašídový nugát. V krásném dárkovém balení.
Tady vám asi nic nového neřekneme. Je to přesně tak, jak jste čekali. Pravý arašídový nugát. V krásném dárkovém balení.
Máme jasno. Ani nugát nenecháme na pokoji. A děláme ho fakt dobře. 1 kus = cca 10g Cena je uvedena za 1 kus, 2. jakost (za estetickou část v řezu)
Cesta k dobré čokoládě je trochu (pekanový) oříšek. Tyhle jahody si dokonce musely projít mrazem.
Když je uhlí v pytlíku lepší než mandarinky. Po čertech jemné lanýže v pekelně tmavé čokoládě. Byl by hřích nezhřešit.
Pralinka, to není jen rum. Pro nás to je spojení té nejkvalitnější čokolády a variací chutí. Všechno poctivé. Ručně slazené do posledního detailu. Takhle totiž chutná láska. V prostoru textu "mamince" si můžete napsat osobní přání obdarované:)
Krabička plná čokoládových jednohubek. Vy vyberete, my naplníme. Vy sníte.
28 kusů čokoládového potěšení. Vy vyberete, my naplníme. Vy sníte.
Hořkost ekvádorských bobů slazená nektarem kokosových květů. Protože čokoláda víc nepotřebuje.
Cesta k dobré čokoládě je trochu (pekanový) oříšek. Tyhle jahody si dokonce musely projít mrazem. Jahody – lyofilizované. To znamená mrazem sušené. Proč? Ovoce pak nepřijde v podstatě o nic. A díky tomu ani vy. Vůně, vitaminy i sladká chuť zůstanou tam, kde mají. Na jemné mléčné čokoládě. Na vaší mléčné čokoládě s pekanovými ořechy.
Rozlousknout si tenhle oříšek? To jde jak po másle. Kakaovém. Otočíte víčkem, přivoníte a pak už jen doufáte, že vám něco z toho lahodného krému z lískových oříšků zbyde. Nebo, že je ta sklenice bezedná. Prvnímu nikdo z nás nevěří a to druhé jsme zatím nevynalezli. Krém je slazený kokosovým cukrem, který má nižší glykemický index a vyšší podíl minerálních látek. Kvalitní kakao s lahodnými ořechy a nejjemnějším máslem si zaslouží cukr sobě rovný.
Protože i mléčná čokoláda je čokoláda. Když se umí.
Madagaskar. Pečlivý výběr. Kakaový bob. Pražení, drcení, zrání. Temperace. Vaše tabulka čokolády. Tenhle 50% JANEK z Madagaskaru vám ukáže, jak čokoláda vůbec chutná. Neschovává se za příchutě, nevymlouvá se na složení. Pouze servíruje přírodní čistou chuť zalitou sklenkou mléka. JANEK, to je: -poctivá česká výroba -čistá přírodní chuť -bez palmového oleje -bez lepku -bez barviv -ta nejčistší čokoláda -závislost na pořádné čokoládě
Čokoláda sypaná arašídy a zalitá sklenkou mléka. K dokonalosti ji nechybí už vůbec nic.