Narozdíl od ostatních produktů, které doporučujeme k vínu, tato lehce pikantní pomazánka je vhodná k pivu s dobrým domácím chlebem. Je vyrobená z bůčku Mangalice, ochucená pečenou paprikou, která dodá příjemnou chuť. Opět se jedná o výrobek z kvalitní suroviny a samozřejmě bez jakékoliv zbytečné chemie.
Konfitovaná masa se dělají pouze z plece, která se konfituje několik hodin při nižších teplotách tak, aby maso bylo úplně měkké. Ručně se krájí na malé kousky. Při krájení ještě maso probereme tak, aby se do sklenic dostaly pouze libové kousky.
Rozšířili jme naše produkty o další paštiku a to o paštiku játrovou. Opět jde o hrubší paštiku pouze z jater, jak jinak než z Mangalice. Věříme, že si i tento produkt najde své konzumenty.
Byla by škoda nedat našim zákazníkům možnost zařadit do svého kulinářství tak dobrý výrobek jako je sádlo z Mangalice. Díky takzvanému dobrému cholesterolu, který sádlo z Mangalice obsahuje, můžeme hovořit o zdravějším vaření.
Škvarková pomazánka je vyrobena ze škvarků, jak jinak než ze sádla z Mangalice, které si sami vyškvaříme. Po umletí škvarků se přidá vejce, okurka, hořčice, no a je hotovo… Už jen namazat na čerstvý chleba.
Abychom nejen hospodyňkám ušetřili čas, vykouzlili jsme pro vás základ silný jako prase, který se hodí pro polévky, omáčky apod. Vývar nijak nefiltrujeme a necháváme i tuk, který se vysráží na povrchu. Tento tuk ani usazenina na dně sklenice nejsou na závadu. S naším základem ušetříte i několik hodin vaření. Základ je bez soli a neobsahuje lepek
Na přání našich zákazníků jsme vyrobili nejjemnější paštiku, ve které je minimum koření a samozřejmě s nízkým obsahem soli. Je vyrobena tak, aby byla vhodná i pro naše malé konzumenty. A nemusíme zdůrazňovat, že je opět bez zbytečné chemie, barviv a dochucovadel, tak jako všechny naše produkty.
Je vyrobena ve stejném poměru z jater a bůčku Mangalice a je nejjemnější z naší nabídky paštik. Paštiky řady PREMIUM jsou vhodné ke slavnostním chvílím spíš než ke každodenní konzumaci a doporučujeme je podávat s bílou bagetou a vždy dobrým vínem.
Je vyrobena ve stejném poměru z jater a bůčku Mangalice a je nejjemnější z naší nabídky paštik. Paštiky řady PREMIUM jsou vhodné ke slavnostním chvílím spíš než ke každodenní konzumaci a doporučujeme je podávat s bílou bagetou a vždy dobrým vínem.