Váš nákupní košík je prázdný.

Mozzarella di Antonio

Dočasně vyprodáno

Burrata di Antonio 200g

99,90 Kč
799,20 Kč za 1kg

Burrata je měkký tažený sýr ve tvaru měšce naplněného kousky mozzarelly a smetany. Mozzarella je vytvarována nejdříve do plochého tvaru, který se plní trhanou mozzarellou a smetanou. Po naplnění se uzavře a vzniká měšec. Tím se z mozzarelly stává Burrata - sýr plný překvapení.

Doporučujeme

Mozzarella di Antonio 200g

74,90 Kč
374,50 Kč za 1kg

Mozzarella je měkký sýr z italské Kampánie. V Itálii má velkou tradici a je velmi oblíbený. Mozzarella má tvar oválu a uskladňuje se v miskách nebo pevně uzavřených obalech obsahujících syrovátku. Má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je poměrně pružná a poddajná. Jak sýr zraje, stává se měkčím a zintenzivňuje se chuť. Ve větším množství, zejména pro gastronomické účely, se tvaruje do kvádrů.

Dočasně vyprodáno

Mozzarella Třešně 200g Antonio

74,90 Kč
374,50 Kč za 1kg

Mozzarella je měkký sýr z italské Kampánie. V Itálii má velkou tradici a je velmi oblíbený. Mozzarella má tvar oválu a uskladňuje se v miskách nebo pevně uzavřených obalech obsahujících syrovátku. Má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je poměrně pružná a poddajná. Jak sýr zraje, stává se měkčím a zintenzivňuje se chuť. Ve větším množství, zejména pro gastronomické účely, se tvaruje do kvádrů.

Ricotta di Antonio 200g

44,90 Kč
224,50 Kč za 1kg

Ricotta je italský sýr vyráběný ze syrovátky kravského mléka. Ricotta (což doslovně znamená „převařený“) vzniká ze syrovátky, což je tekutina, která zůstane při výrobě běžných sýrů. Ricottový tvaroh, vzniklý po převaření a procedění, je bílý, lehce nasládlý a obsahuje zhruba 13 % tuku. Je velmi lahodný a jemný.

Dočasně vyprodáno

Scamorza di Antonio 125g

399,90 Kč

Scamorza je jemný italský sýr z kravského mléka výrazné chuti. Existuje i uzená scamorza afumicata. Scamorza je sýr různorodého vzhledu. Může vám připomínat cokoliv, od váčku na peníze po oběšence. U oběšence byste nebyli daleko od pravdy. Jméno sýru je odvozeno od italského výrazu „scamozza”, což v jižní Itálii znamená „bezhlavý”.