Čokoláda, která získala na prestižní soutěži Academy of Chocolate v Londýně v roce 2017 bronzovou medaili v konkurenci světových bean-to-bar čokolád!
Kvalitní tabulková čokoláda Dominikánská republika 72%, z rodinné manufaktury HERUFEK- Čejč.
To je paráda! Chuťový nečekaný zážitek! Kombinace kvalitní čokolády a chleba?
Madagascar je známý vývozce kakaových bobů. Oblast Sambirano Valley je legendární oblastí pro pěstování kakaových bobů. Právě odsud pochází kakaové boby pro naši čokoládu. Tyto jsou z družstva COPROCASA, které sdružuje asi 170 malých farmářů. Boby rostou na sopečném podkladu a jsou ovlivněny ostrovním klimatem a celkovou flórou. Díky prostředí, ve kterém boby rostou, v nich můžeme cítit citrusové plody s výraznou kyselinou. Pořád ale jedná pouze o kakaové boby a třtinový cukr. žádný přídavek ovoce :-).
Jak nám chutná: lahodná kombinace malin a bílé čokolády. Říká se, že v jednoduchosti je krása a my jsme se tímto heslem inspirovali při výrobě naší malinové čokolády. Sytě růžová tabulka v sobě skrývá vysoký obsah kakaového másla, sušené mléko, třtinový cukr a sušené maliny. Použili jsme jen přírodní suroviny tak, aby čokoláda chutnala nejen dětem, ale i dospělým.
Kvalitní tabulková čokoláda - Mléčná 54%, z rodinné manufaktury HERUFEK- Čejč.
Single origin kakaové boby z oblasti Kilombero Valley v Tanzánii přináší nezapomenutelnou chuť čokolády.