Klasika s daňčím masem z našeho farmového chovu.
Kombinace daňčího masa a šípků Vám zachutná. Šípková omáčka je staročeská klasika, kterou dělávala i Magdalena Dobromila Rettigová. S daňčím masem z našeho farmového chovu v šípkové omáčce si pochutnáte stejně jako naši předkové. Naše hotovky jsou ručně vyráběné, 100 % přírodní a díky technologii sterilizace Vám vydrží při teplotě do 25 °C až 2 roky.
Mladé jelení maso v omáčce z šípkového džemu.
Ideální kombinace masa a jater s jemně kyselými brusinkami.
Výborně vychucená paštika z masa a jater s jemnou chutí mandlí.
Tradiční plněný závitek připravovaný v mnoha českých domácnostech Vám přinášíme ve variantě z jeleního masa z našeho farmového chovu pro zcela nový chuťový zážitek. Naše hotovky jsou ručně vyráběné, 100 % přírodní a bez lepku a díky technologii sterilizace Vám vydrží při teplotě do 25 °C až 2 roky.