Maso použité pro výrobu je pouze vepřový bok – nemražený, bez úpravy (nástřiku). Bez přidaných potravinářských aditiv (konzervantů, stabilizátorů, želatiny).
Krůtí maso ve vlastní šťávě - získalo letošní ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje. Fit edice: Dobrota i pro ty, kteří „nemusí“ vepřové a dbají o svou figuru a zajímá je zdravý životní styl. Poctivá ruční práce. Maso použité pro výrobu je pouze z krůtích horních stehen – nemražených, bez úpravy (nástřiku), od českých farmářů. Bez přidaných potravinářských aditiv (konzervantů, stabilizátorů, želatiny). Zkrátka maso, které chutná jako maso.
Poctivá ruční práce. Maso použité pro výrobu je pouze vepřový bok a vepřová plec – nemražené, bez úpravy (nástřiku), od českých farmářů. Použité vepřové škvarky si sami vyrábíme a meleme ze sádla z prasat z českých chovů. Bez přidaných potravinářských aditiv (konzervantů, stabilizátorů, želatiny). Zkrátka maso, které chutná jako maso.
160g hmotnost Škvařené škvarky jsou vyráběny z hřbetního sádla. Bez přidaných potravinářských aditiv (konzervantů, stabilizátorů). Skladování v chladu +1 až +5°C. Vepřové škvarky 95%, Račetická cibule 4%, kuchyňská sůl.
150g hmotnost Bez přidaných potravinářských aditiv (konzervantů, stabilizátorů). Skladování v chladu +1 až +5°C. Jedlý živočišný tuk, kuchyňská sůl.
150g hmotnost Bez přidaných potravinářských aditiv (konzervantů, stabilizátorů). Skladování v chladu +1 až +5°C. Jedlý živočišný tuk, kuchyňská sůl.