Kapr obecný je sladkovodní ryba z čeledi kaprovitých. Přirozeně se vyskytuje v rybnících a pomalu tekoucích řekách. U nás na farmě jej nechováme, ale nakupujeme jej od rybářů hospodařících na rybnících. Maso kapra je dobré, jen obsahuje nepříjemné svalové kůstky. Na ty se nechá vyzrát takzvaným nařezáním filetu. Nejde o to, že bychom vzali filet a natloukli mu co se do něj vejde a doufali, že se tím kostičky ztratí. Jde o prořezání svaloviny filetu speciálním nožem. Ten rozkrájí svalové kůstky na malé části, které se vám již nemohou nepříjemně zapíchnout v krku. Kapra u nás koupíte celoročně. Filet bez kostí se hodí k nepřebernému množství kuchyňských úprav. Váha cca 750g.
Růžové maso pstruha připomíná lososa a přivezli nám ho z rodinného Pstruhařství Mlýny. balení cca 450g
Losos atlantský, filet, čerstvý. Balení cca 250g