Tofu je tradiční produkt ze sóji, což je luštěnina, která jako jedna z mála rostlin obsahuje komplexní bílkoviny, a navíc jejich vysoký podíl. Pro vegany je tak naprosto klíčovým zdrojem bílkovin a zásadní součástí jídelníčku. Pokud někdo konzumuje i živočišné produkty, může být tofu příjemným zpestřením.
Tempeh ze sóji je ideální potravinou pro každého, kdo se zajímá o své zdraví. Je velmi univerzální a může být použit při jakémkoliv vaření jako maso.
Tempeh ze sóji je ideální potravinou pro každého, kdo se zajímá o své zdraví. Je velmi univerzální a může být použit při jakémkoliv vaření jako maso.
Veganská alternativa k masovým řízkům s jedinečnou šťavnatou a vláknitou texturou. VegiSteak kukuřízek jsou vyrobené z tofu, pšeničné bílkoviny, hrachu, řepkového oleje a kukuřice. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na elektrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou či jako přírodní nebo obalovaný řízek. Ideální příloha je salát. Při grilování získá VegiSteak kukuřízek křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
Veganské řízečky s výraznou houbovou chutí. VegiSteak šampiňón jsou šťavnaté, aromatické a kořeněné karbanátky vyrobené z tofu, sójové bílkoviny, žapionů, pohanky, hrachu a řepkového oleje. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na elektrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou. Ideální příloha je salát. Při grilování získají VegiSteak čevapčiči křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
VegiSteak yakoma-so jsou šťavnaté, aromatické a kořeněné plátky, které svou chutí i texturou připomínají hovězí maso. Vyrobené jsou z tofu, sójové a pšeničné bílkoviny, hrachu, řepkového oleje a kukuřice. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí nebo přidat k vašim oblíbeným českým jídlům, např. ke svíčkové. Doporučujeme je připravit na grilu (na eletrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou. Ideální přílohou je salát. Při grilování získá VegiSteak yakoma-so křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
Složení rostlinné bílkoviny ( SÓJOVÁ, hrachová, PŠENIČNÁ), řepkový olej, OVESNÁ vláknina, zahušťovadla ( metylcelulóza, konjaková guma, karagenan), drožďový exktrakt, rýže, koření, sůl, aroma, karamelizovaný cukr, extrakt z červené řepy, extrakt z jablek.
Složení rostlinné bílkoviny ( SÓJOVÁ, PŠENIČNÁ), řepkový olej, OVESNÁ vláknina, zahušťovadla ( metylcelulóza, konjaková guma, karagenan), drožďový exktrakt, rýže, koření, sůl, aroma, karamelizovaný cukr, extrakt z červené řepy, extrakt z jablek.
Složení: tofu ( SÓJA, nigari ), SÓJOVÁ bílkovina, žampiony, řepkový olej, OVESNÁ vláknina, slad ( ječmen, žito ), zahušťovadla ( methylcelulóza, konjaková guma ), drožďový extrakt, rýže, koření, sůl, aroma, karamelizovaný cukr, extrakt z červené řepy, extrakt z jablek.
Složení TOFU (pitná voda, 57 % SÓJOVÉ BOBY, vápník), marináda 8 % [bezlepková sójová omáčka (pitná voda, fermentované sójové boby, fementovaná pšenice, jedlá sůl), pitná voda, sušená cibule, řepkový olej, sušený česnek 1 %, směs koření a bylin 1 %].
Složení Pitná voda, SOJOVÉ BOBY 57 %, jedlá sůl, vápník.
Tofu Strips je ochucené tofu, nakrájené na nudličky a krátce osmažené. Tento výrobek stačí jen ohřát a může se ihned ocitnout na vašem talíři. Chuť je ale neutrální a tak nic nebrání tomu, aby se VegiSteak Tofu Strips staly součástí vašich vychytaných receptů.
Složení tofu ( SÓJA, nigari ), řepkový olej, OVESNÁ vláknina, zahušťovadla ( methylcelulóza, konjaková guma ), drožďový extrakt, sůl, kokosový tuk, regulátor kyselosti (jedlá soda, kyselina askorbová), koření, aroma.
Veganské karbenátky s jihoamerickým temperamentem, který vás zaujme. VegiSteak quinofátek je vyrobený z tofu, sójové bílkoviny, kukuřice, fazolí, řepkového oleje a to vše doplňují dvě supersložky – quinoa a sušená rajčata. Podobně zajímavě je laděná také chuť koření, kterou uzavírá pikantní papriková špička, kterou si prostě zamilujete. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na eletrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s vaší oblíbenou omáčkou. Při grilování získá VegiSteak quinofátek křupavou kůrku a příjemně vláčnou konzistenci. VegiSteak quinofátek je také představitelem nového směru, kterým se tato řada rozhodla vydat, a to karbenátky, které nabízí hodnotné a pestré rostlinné složení a zajímavý chuťový zážitek bez spojení s masem. Jak si můžete na obalu všimnout, tuto odlišnost jsme se rozhodli zvýraznit také v zeleném pazadí loga Vegi Steak.
Tofu je tradiční produkt ze sóji, což je luštěnina, která jako jedna z mála rostlin obsahuje komplexní bílkoviny, a navíc jejich vysoký podíl. Pro vegany je tak naprosto klíčovým zdrojem bílkovin a zásadní součástí jídelníčku. Pokud někdo konzumuje i živočišné produkty, může být tofu příjemným zpestřením.
Veganská varianta oblíbeného balkánského jídla. VegiSteak čevapčiči jsou šťavnaté, aromatické a kořeněné karbanátky vyrobené z tofu, sójové bílkoviny, hrachu a řepkového oleje. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na eletrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou. Ideální příloha je salát. Při grilování získají VegiSteak čevapčiči křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
Tofu je tradiční produkt ze sóji, což je luštěnina, která jako jedna z mála rostlin obsahuje komplexní bílkoviny, a navíc jejich vysoký podíl. Pro vegany je tak naprosto klíčovým zdrojem bílkovin a zásadní součástí jídelníčku. Pokud někdo konzumuje i živočišné produkty, může být tofu příjemným zpestřením.
Utopenci jsou oblíbeným pokrmem studené kuchyně. My jsme tuto delikatesu převedli do rostlinné verze. Hodí se jako rychlá svačinka či večeře, nebo jako pochoutka k pivu.