Kořeněná směs bez přídavku kuchyňské soli se svkěle hodí k přípravě středomořských pokrmů.
Nová slaná směs pro všechny, kteří to rádi vaječné!
Řeřicha – z cestovního balíčku starých Římanů. Římané přinesli zahradní řeřichu do Evropy. Řeřicha je osvěžující při jarní únavě. Mladé lístky řeřichy se s oblibou používají jako přísada do salátů, majonéz, sýrů a vajíček nebo jednoduše k dozdobení chleba s máslem. Vedle naklíčených lístků můžete konzumovat také lístky dospělých rostlin. Díky silnému aroma je řeřicha vhodná také ke kořenění. Řeřichu nemusíte namáčet, jednoduše ji dáte do čisté nakličovací nádoby. Necháte 5-6 dnů nakličovat ve tmě a poté 2 dny na světle. Klíčky nevystavujte vysokým teplotám (nejlépe 20 °C), přílišnému vlhku ani přímému slunci! Denně vícekrát pořádně propláchnout čistou vodou. Před konzumací blanšírujte.
Tekutý mash ze zelených chilli papriček Jalapeño.
Prášek z chilli papriček Naga Bhut Jolokia známých také jako Bhut jolokia.
Na ocet zapomeňte! Umeocet není octem v pravém smyslu – získává se z japonských švestiček umeboshi a snoubí v sobě pikantnost, slanost a sladkost.
Bio směs koření na přípravu latte v prémiové kvalitě značky Sonnentor. Nastartujte svůj den touto skvělou variantou na latte. Vedle šafránu a vanilky je kardamon třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni nezastupitelnou roli. Šálek horkého nápoje Vám přinese sílu a vůni orientu. Pečlivě vybraná směs koření okouzlí vaše smysly a v kombinaci s espressem chutná opravdu výtečně.
Tekutý mash ze žlutých chilli papriček Aji Amarillo.
Nejpálivější chilli papričky na světě! Carolina Reaper celé sušené nejvyšší jakosti pěstované pod přísným dohledem v krajině s dostatkem slunce a tepla.