
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná. Vyzkoušejte ji v biokvalitě.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu
Müsli se sušeným ovocem a ořechy se směsí ořechů v bílé a mléčné čokoládě 700g
Velké balení sladkých mandlí vypěstovaných ve slunném Španělsku. Evropské mandle se vyznačují silnější slupičkou a výraznější oříškovou chutí než mají mandle ze Spojených států. Valencia vyniká plnou nasládlou chutí a je vynikající jak na mlsání, tak i na pečení či výrobu mandlových nepečených sladkostí. Mandle byly pečlivě tříděny tak, aby se k zákazníkovi dostala pokud možno pouze zdravá celá nepoškozená jádra. Byly sušeny při teplotě nižší než 42 °C pro zachování původní kvality. Mandle můžeme mlsat samotné nebo v oříškových směsích, vynikající a zdravější (oproti běžným výrobkům v prodeji) jsou mandle pražené ve slupce bez oleje. Z mandlí můžeme připravit i domácí marcipán a různé nepečené cukroví, tradičně se mandle používají ve sladkých kynutých těstech. Chuť mandlí v desertech zvýrazníme, pokud mandle předem šetrně opražíme (nasucho na plechu při 170°C cca 15 až 20 minut). Mandle se velmi dobře hodí do ovocných salátů a jogurtů, které se sami dochucujeme. Lze doporučit vynikající chuťovou kombinaci mandle - banán. Mandlové „mléko“ je veganská náhrada kravského mléka: Hrnek mandlí namočíme na několik hodin do vody. Poté propláchneme, dobře rozmixujeme se 3 hrnky vody, přecedíme přes látku a dosladíme.
Máme jasno. Ani nugát nenecháme na pokoji. A děláme ho fakt dobře. 1 kus = cca 10g Cena je uvedena za 1 kus, 2. jakost (za estetickou část v řezu)
Marinované arašídy s příchutí Teriyaki . Teriyaki (Terijaki) je tradiční japonská omáčka / marináda, která se vyrábí speciální technikou úpravy masa ve směsi, jejíž součástí je sójová omáčka, saké a med.
Nové bruschetty Krambals obsahují jen dvě ingredience: pečenou ciabattu a přírodní aroma. Ač je to k nevíře, bruschetty jsou vyrobeny pouze z přírodních ingrediencí, bez geneticky modifikované pšenice, s vlastním kváskem, bez palmového oleje a konzervačních látek. Takže je to vlastně zdravé zobání k vínu a seriálu.
Nové bruschetty Krambals obsahují jen dvě ingredience: pečenou ciabattu a přírodní aroma. Ač je to k nevíře, bruschetty jsou vyrobeny pouze z přírodních ingrediencí, bez geneticky modifikované pšenice, s vlastním kváskem, bez palmového oleje a konzervačních látek. Takže je to vlastně zdravé zobání k vínu a seriálu.
Křupnutí do pražené rýže polité belgickou čokoládou si zamilujete! A protože jde o opravdu lehký snack (96 kcal) s denní dávkou hořčíku, ProViotic*, navíc bez lepku a bez palmového oleje, nemusíte mít žádné výčitky.
Křupnutí do pražené rýže polité belgickou čokoládou si zamilujete! A protože jde o opravdu lehký snack (96 kcal) s denní dávkou hořčíku, ProViotic*, navíc bez lepku a bez palmového oleje, nemusíte mít žádné výčitky.
Snídaně nebo svačina, snadná příprava a lahodná chuť. Vychutnejte si kaši před vaším oblíbeným sportem nebo svižnou procházkou přírodou.
Proteinová kaše banánová obsahuje 18 g bílkovin na jednu porci z kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu, dále má vysoký obsah vlákniny a nízký obsah nasycených tuků. Bez palmového tuku.
Protein (bílkoviny) tvoří asi 20 % našeho těla. Není divu, že je na tuto živinu kladen v posledních letech důraz. Proteiny mají mnoho zdravotních výhod. Společně se sacharidy a tuky je považován za důležitý makronutrient. Proteiny mají přímý vliv na růst svalů a regeneraci, jsou nezbytné pro kosti, pomáhají nám cítit se fit. V neposlední řadě nám tlumí chuť k jídlu, pokud se snažíme hubnout. Proteiny zrychlují metabolismus, což vede ke spalování tuků a jsou velkým pomocníkem i při neřízené chuti k jídlu. Když konzumujeme bílkoviny, budeme se déle cítit sytí. Naše tělo si nemůže proteiny ukládat, z toho důvodu jsme závislí na příjmu bílkovin. Dospělý člověk by jich měl denně zkonzumovat 0,8 g na 1 kg naší váhy. Malé děti a sportovci mohou mít i vyšší příjem.
PROTEINOVÁ KAŠE VANILKOVÁ, SYPKÁ SMĚS Proteinová kaše vanilková obsahuje na jednu porci 17 g bílkovin - kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu. Má vysoký obsah vlákniny a nízký obsah nasycených tuků. Je bez palmového tuku.
Prebio kaše jsou unikátní svým složením. Obsahují vysoký podíl vlákniny, výhradně bezlepkové suroviny, díky kterým jsou lehce stravitelné.
Bez přípravy do jogurtů či müsli, k zahušťování polévek. Kaše je po zalití vodou hotová za 1 min. Výrobek může obsahovat stopy soji, mléka, skořápkových plodů a oxidu siřičitého.
Složení: cukr, pšeničná mouka, palmový tuk, sušené odstředené mléko, sušená syrovátka, mletá jádra lískových ořechů (4,2 %), částečne želatinovaná pšeničná mouka, glukóza, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, aroma, barvivo: amoniakový karamel; emulgátor: sójový lecitin, jedlá sůl.
SLOŽENÍ Cukr, palmový tuk, pšeničná mouka, sušené odstředené mléko, sušená syrovátka, glukóza, laktóza, pšeničná mouka částečne želatinonvaná, emulgátor: sójový lecitin, jedlá sůl, aroma, vanilkový lusk 0,002 %.
Probio kaše s kokosem a belgickou čokoládou patří mezi naše prémiové kaše co se chuti týče. Svěží kokos se snoubí s tou nejkvalitnější belgickou čokoládou, která je v kombinaci s rýžovou kaší jednoduše famózní.