Vaječné semolinové těstoviny KAKAOVÉ SE SKOŘICÍ. Před létem jsme pro Vás připravili kakaové těstoviny se skořicí. Těstoviny mají krásně sytou hnědou barvu a nádherně voní skořicí. Tak neváhejte a ponořte se do kakaového snu.
Čerstvé pappardelle od českého výrobce. Těstoviny jsou vyrobené s láskou a z těch nejlepších dostupných surovin. Jelikož je mouka pro pastu nejdůležitější vstupní surovinou, má firma vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou tak jejich těstoviny chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používají italská, přírodní formou pasterovaná vajíčka. Těstoviny Čerstvá pasta jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované. Proč je čerstvá pasta lepší než jakákoliv jiná? Čerstvá pasta je na povrchu porézní a tak mnohem lépe přijme omáčku či pesto, oproti suché pastě, která jegumová a na povrchu až gelová. Neobsahuje zbytečné množství konzervantů a emulgátorů Nesuší se nemrazí a ani se nepředvařuje Vaří se pouze 2–3 min. oproti suché pastě, která se vaří 8–12 min.
Čerstvé dlouhé ploché nudle ochucené špenátem.
Popis: Tagliatelle ( tagliare „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Nejoblíběnější tvar, vhodné k omáčkám. Hmotnost: 330g
Nemusejí se vařit ve vodě, stačí je na pánvi s olejem a s troškou vody prohodit. Pokud je chcete vařit stačí 40 vteřin. Připravujeme z červených brambor pečených na mořské soli.
Popis: Tagliatelle ( tagliare - „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Do těsta přidáváme opražená semínka.
Čerstvé ravioli vyrábíme z kvalitních surovin, bez chemických konzervantů, aromat a barviv. Chuť dýně je skvěle doplněná sýrem ricottou.
Ručně vyrobený karlovarský knedlík bez přidaných barviv a konzervačních látek.
pšeničná mouka, vepřové sádlo 8,5%, vejce, cukr, droždí, mléko, sůl
Čerstvé fusilli od českého výrobce. Těstoviny jsou vyrobené s láskou a z těch nejlepších dostupných surovin. Jelikož je mouka pro pastu nejdůležitější vstupní surovinou, má firma vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou tak jejich těstoviny chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používají italská, přírodní formou pasterovaná vajíčka. Těstoviny Čerstvá pasta jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované. Proč je čerstvá pasta lepší než jakákoliv jiná? Čerstvá pasta je na povrchu porézní a tak mnohem lépe přijme omáčku či pesto, oproti suché pastě, která jegumová a na povrchu až gelová. Neobsahuje zbytečné množství konzervantů a emulgátorů Nesuší se nemrazí a ani se nepředvařuje Vaří se pouze 2–3 min. oproti suché pastě, která se vaří 8–12 min. Použití Po rozbalení vhoďte do vroucí osolené vody a vařte 2-3 minuty.
Slovo kolínka, pochází z italského slova Rigato ( rigatone je jednotné a kolínka množné číslo), což znamená " vyvýšený "nebo" lemované "a je spojena s kuchyní v jižní a střední Itálii . Vhodné jako příloha k omáčkám, oblíbená u našich
Popis: Spaghetti je dlouhý, tenký, válcovitý druh těstoviny italského původu. Špagety, což je zdrobnělina spago , což znamená "tenký řetězec" nebo "provázek". Je to italské národní jídlo. Hmotnost: 330g
Krásná vůně čerstvé bazalky. Nemusejí se vařit ve vodě, stačí je na pánvi s olejem a s troškou vody prohodit. Pokud je chcete vařit stačí 40 vteřin. Připravujeme z červených brambor pečených na mořské soli.
Čerstvé ravioli se špenátem, medvědím česnekem, dochucené sýrem ricottou. Připravené bez jakýchkoliv éček a barviv.
Čerstvé ravioli mají vynikající náplň pečeného vepřového s kořenovou zeleninou na rozmarýnu. Maso pečeme ve vakuu, což zvýrazní chuť koření a zeleniny a zachová si šťavnatost masa.
Složení: pšeničná mouka, ovoce jahoda 25%, vejce, mléko, cukr, droždí, voda, sůl
Ravioli jsou tradiční pro italskou kuchyni. Plníme je směsí z parmazánových sýrů a čerstvou ricottou . Směs plníme do tenkého plátu těsta.