Čerstvé těstoviny ze 100% semolinové mouky a čerstvých vajec - bez barviv a konzervantů. Těstoviny jsou vyrobeny dle originální italské receptury. Ravioli jsou plněné těstoviny s dobou varu 4 minuty.
Směs na přípravu bezlepkového bramborového těsta. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků. Kromě lepku neobsahuje směs ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Příprava je snadná, ke směsi stačí přidat vodu.
Složení: pšeničná mouka, ovoce jahoda 25%, vejce, mléko, cukr, droždí, voda, sůl
Čerstvé těstoviny ze 100% semolinové mouky a čerstvých vajec - bez barviv a konzervantů. Těstoviny jsou vyrobeny dle originální italské receptury. Ravioli jsou plněné těstoviny s dobou varu 4 minuty. Snadná příprava: na uvařené ravioli dáme olivový olej nebo rozpuštěné máslo, posypeme parmazánem a můžeme podávat.
Čerstvé těstoviny ze 100% semolinové mouky a čerstvých vajec, bez barviv a konzervantů. Těstoviny jsou vyrobeny dle originální italské receptury. Ravioli jsou plněné těstoviny s dobou varu 4 minuty. Po uvaření stačí ochutit pouze máslem a parmazánem.
pšeničná mouka, vepřové sádlo 8,5%, vejce, cukr, droždí, mléko, sůl
Čerstvé fusilli od českého výrobce. Těstoviny jsou vyrobené s láskou a z těch nejlepších dostupných surovin. Jelikož je mouka pro pastu nejdůležitější vstupní surovinou, má firma vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou tak jejich těstoviny chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používají italská, přírodní formou pasterovaná vajíčka. Těstoviny Čerstvá pasta jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované. Proč je čerstvá pasta lepší než jakákoliv jiná? Čerstvá pasta je na povrchu porézní a tak mnohem lépe přijme omáčku či pesto, oproti suché pastě, která jegumová a na povrchu až gelová. Neobsahuje zbytečné množství konzervantů a emulgátorů Nesuší se nemrazí a ani se nepředvařuje Vaří se pouze 2–3 min. oproti suché pastě, která se vaří 8–12 min. Použití Po rozbalení vhoďte do vroucí osolené vody a vařte 2-3 minuty.
Čerstvé pappardelle od českého výrobce. Těstoviny jsou vyrobené s láskou a z těch nejlepších dostupných surovin. Jelikož je mouka pro pastu nejdůležitější vstupní surovinou, má firma vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou tak jejich těstoviny chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používají italská, přírodní formou pasterovaná vajíčka. Těstoviny Čerstvá pasta jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované. Proč je čerstvá pasta lepší než jakákoliv jiná? Čerstvá pasta je na povrchu porézní a tak mnohem lépe přijme omáčku či pesto, oproti suché pastě, která jegumová a na povrchu až gelová. Neobsahuje zbytečné množství konzervantů a emulgátorů Nesuší se nemrazí a ani se nepředvařuje Vaří se pouze 2–3 min. oproti suché pastě, která se vaří 8–12 min.
Popis: Spaghetti je dlouhý, tenký, válcovitý druh těstoviny italského původu. Špagety, což je zdrobnělina spago , což znamená "tenký řetězec" nebo "provázek". Je to italské národní jídlo. Hmotnost: 330g
Popis: Tagliatelle ( tagliare „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Nejoblíběnější tvar, vhodné k omáčkám. Hmotnost: 330g
Nemusejí se vařit ve vodě, stačí je na pánvi s olejem a s troškou vody prohodit. Pokud je chcete vařit stačí 40 vteřin. Připravujeme z červených brambor pečených na mořské soli.
Popis: Tagliatelle ( tagliare - „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Do těsta přidáváme opražená semínka.
Krásná vůně čerstvé bazalky. Nemusejí se vařit ve vodě, stačí je na pánvi s olejem a s troškou vody prohodit. Pokud je chcete vařit stačí 40 vteřin. Připravujeme z červených brambor pečených na mořské soli.
Kynuté meruňkové knedlíky bez barviv a konzervačních látek. Stačí ohřát 7min v páře, dochutit nastrouhaným tvarohem, cukrem a rozpuštěným máslem a dobrota je hotová.
Ručně vyrobený karlovarský knedlík bez přidaných barviv a konzervačních látek.