Hustý ovčí jogurt bez chemických přísad a laktózy vyrobený v Řecku. Obsah tuku 6%. Použití: běžné použití jogurtu. Složení:odtučněné ovčí mléko,smetana z ovčího mléka, jogurtové kultury (L.Bulgyricus, S.Thermophilus), nejméně 6% tuku
Bílý jogurt s nižším obsahem tuku je vyrobený z kvalitního českého mléka. Výrobek jemné chuti je vhodný pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni. Obsahuje jogurtové bakterie.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem je prvním mléčným bio výrobkem, který je určen speciálně dětem. Bio jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů. Bio ovocná složka je přidávaná ve formě ovocného pyré (u maliny bez zrníček), což ji umožňuje konzumovat i malým dětem. Ovoce pochází výhradně z ekologických plantáží.
Selský jogurt bez konzervantů, škrobu i sušeného mléka. Prostě "pouze" JOGURT.
MILKO Můj Skyr je islandský styl jogurtu, který je charakteristický vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. MILKO Můj Skyr obsahuje 0 % tuku. Obsahuje živé jogurtové kultury, bifidobacterie BB-12, které napomáhají trávení.
Bio jogurt z kravského mléka s obsahem min 3,8% tuku v sušině. Alergeny: mléko, laktóza. Vyrobeno pomocí kultur L.acidophilus a B.Bifidum.
Bílý kozí jogurt značky DoRa je certifikovaný BIO výrobek pocházející z ekologického zemědělství. Surovinou pro výrobu jogurtu je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě. Mléko je zakysáno jogurtovou kulturou. Kozí jogurt má jemně nakyslou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je odlišné složení kozího mléka.
Kozí jogurt Nubijka je vyroben z plnotučného, mléka Anglonubijských koz, jejichž mléko je ceněno pro svoji vynikající chuť bez charakteristického kozího aroma. Zraje v kelímku a má příjemně nasládlou chuť. Je jemné, krémovité konzistence s vrstvičkou smetany.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí borůvka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí jahoda. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí meruňka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Farma Rodiny Němcovy Jedná se o klasický bílý jogurt, který zraje v obalech, obohacený o velice kvalitní jahodový protlak, také bez přídavku chemie. balení: 150 g
Oblíbená pochoutka malých i velkých. Sladký dezert s vanilkovou příchutí, který připravujeme z mléka Anglonubijských koz, jejichž mléko je ceněno pro svoji vynikající chuť bez charakteristického kozího aroma.
Sladký tvarohový dezert z jemného tvarohu, bez sušeného mléka a škrobů.
velmi hustý 10% jogurt bez chemických přísad vyrobený tradičním způsobem.
Bio jogurt z kozího mléka s obsahem min 3,5% tuku v sušině.
Přesnídávka s jemně obilnou chutí a vůní, vyrobená ze směsi obilovin (celozrnná rýže, čirok, červená quinoa), bambusové vlákniny a plnotučného mléka Anglonubijských koz, jejichž mléko je ceněno pro svoji vynikající chuť bez charakteristického kozího aroma. Farmářská kaše Lahodná - byla oceněna značkou KLASA.
Pro milovníky klasiky. Rýžovou kaši si určitě oblíbíte. Je vyrobena ze směsi cereálií (rýže, kukuřičná krupice), bambusové vlákniny a plnotučnéhoz mléka Anglonubijských koz, které je ceněno pro svoji vynikající chuť bez charakteristického kozího aroma.
Kaše intenzivní, skořicové chuti, vyrobená ze směsi cereálií (rýže, kukuřičná krupice), bambusové vlákniny a plnotučného mléka Anglonubijských koz, jejichž mléko je ceněno pro svoji vynikající chuť bez charakteristického kozího aroma. Farmářská kaše rýžová skořicová - byla oceněna značkou KLASA.
Krupice pohanková. Velmi oblíbená, výborná za tepla i za studena. Pohanka s jemnou příchutí vanilky a mlékem Anglonubijských koz, které je ceněno pro svoji vynikající chuť bez charakteristického kozího aroma.
Termík je sladká pochoutka, kterou vyrábíme z čerstvého tvarohu, domácího pudinku, vajec od našich slepic z volného chovu Blaťáckého statku a belgické čokolády (u karamelového z vlastního karamelu z cukru, másla a smetany)
Základ tvoří naše bio kokosové mléko a speciálně vyšlechtěné veganské jogurtové kultury z kokosového mléka, jejichž výrobu jsme vyvíjeli spolu s Výzkumným ústavem mlékárenským dlouhé měsíce. Vznikl tak naprosto unikátní kokosový jogurt, který se pyšní vlastním patentem.
Smetanový jogurt 10 % tuku. Podložený ovocem nebo čokoládou.
Tento jogurt byl vyroben z čerstvého mléka, které bylo zbaveno laktózy (mléčného cukru) přírodní cestou pomocí enzymu. Jogurt má lehce smetanově nažloutlou barvu a příjemnou vůni, způsobenou přírodním krmivem - bylinkami, jetelem, trávou. Je vymíchaný do krémova a velmi hustý, i když neobsahuje žádná přidaná zahušťovadla jako sušené mléko, mléčnou bílkovinu či sušenou syrovátku.