Hustý ovčí jogurt bez chemických přísad a laktózy vyrobený v Řecku. Obsah tuku 6%. Použití: běžné použití jogurtu. Složení:odtučněné ovčí mléko,smetana z ovčího mléka, jogurtové kultury (L.Bulgyricus, S.Thermophilus), nejméně 6% tuku
Bílý jogurt s nižším obsahem tuku je vyrobený z kvalitního českého mléka. Výrobek jemné chuti je vhodný pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni. Obsahuje jogurtové bakterie.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem je prvním mléčným bio výrobkem, který je určen speciálně dětem. Bio jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů.
Selský jogurt bez konzervantů, škrobu i sušeného mléka. Prostě "pouze" JOGURT.
Bílý kozí jogurt značky DoRa je certifikovaný BIO výrobek pocházející z ekologického zemědělství. Surovinou pro výrobu jogurtu je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě. Mléko je zakysáno jogurtovou kulturou. Kozí jogurt má jemně nakyslou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je odlišné složení kozího mléka.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí jahoda. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem čokoláda je mléčným BIO výrobkem, který je určen speciálně dětem. BIO jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů. Kakao v čokoládové Matyldě pochází z ekologických plantáží Jižní Ameriky.
Méně sladký, S vlákninou, Jemný tvaroh jen z mléka a smetany, Bohatý na bílkoviny
MŮJ SKYR VANILKA Složení: mléko, ochucující složka 16 % (cukr, voda, aroma, vanilkový lusk 0,05 %, barviva: kurkumin a paprikový extrakt, vanilkový extrakt 0,01 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová), jogurtová kultura s Bifidobacterium BB–12.
Sladký tvarohový dezert z jemného tvarohu, bez sušeného mléka a škrobů.
Tvarohový dezert s obsahem tuku do 0,5 % a maximálním obsahem přírodního proteinu 15 g v balení.
velmi hustý 10% jogurt bez chemických přísad vyrobený tradičním způsobem.
Dlouhodobě populární dětská pochoutka. Jemný, termizovaný krém z našeho skvělého tvarohu s přídavkem kakaa nebo vanilky
Termík je sladká pochoutka, kterou vyrábíme z čerstvého tvarohu, domácího pudinku, vajec od našich slepic z volného chovu Blaťáckého statku a belgické čokolády (u karamelového z vlastního karamelu z cukru, másla a smetany)
Základ tvoří naše bio kokosové mléko a speciálně vyšlechtěné veganské jogurtové kultury z kokosového mléka, jejichž výrobu jsme vyvíjeli spolu s Výzkumným ústavem mlékárenským dlouhé měsíce. Vznikl tak naprosto unikátní kokosový jogurt, který se pyšní vlastním patentem.
Tento jogurt byl vyroben z čerstvého mléka, které bylo zbaveno laktózy (mléčného cukru) přírodní cestou pomocí enzymu. Jogurt má lehce smetanově nažloutlou barvu a příjemnou vůni, způsobenou přírodním krmivem - bylinkami, jetelem, trávou. Je vymíchaný do krémova a velmi hustý, i když neobsahuje žádná přidaná zahušťovadla jako sušené mléko, mléčnou bílkovinu či sušenou syrovátku.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem je mléčným BIO výrobkem, který je určen speciálně dětem. BIO jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů.
Kozí jogurt s jemnou lahodnou chutí a černým rybízem.
Bio jogurt z kravského mléka s obsahem min 3,8% tuku v sušině. Alergeny: mléko, laktóza. Vyrobeno pomocí kultur L.acidophilus a B.Bifidum.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí borůvka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí meruňka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí višeně. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem je prvním mléčným bio výrobkem, který je určen speciálně dětem. Bio jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů.
Složení: tvaroh 67 %, ochucující složka 16% (cukr, borůvky 15 %, koncentrát aronie, přírodní aroma), syrovátka, smetana, vláknina (inulin).
Méně sladký, S vlákninou, Jemný tvaroh jen z mléka a smetany, Bohatý na bílkoviny
MILKO Můj Skyr je islandský styl jogurtu, který je charakteristický vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. MILKO Můj Skyr obsahuje 0 % tuku. Obsahuje živé jogurtové kultury, bifidobacterie BB-12, které napomáhají trávení.
Jako jedny z mála na současném trhu, jsou naše jogurty vyráběny z plnotučného mléka a původní malovýrobní technologií, protože zrají individuálně, přímo v prodejních obalech, což jim dodává nezaměnitelnou, lahodnou chuť a specifickou, hutnou konzistenci, aniž bychom do nich museli přidávat dochucovadla a ztužovadla, jak činí většina ostatních producentů!
Lahodný jemný bílý jogurt s borůvkami. 100% přírodní produkt, bez konzervantů a chemie.
Farma Rodiny Němcovy Jedná se o klasický bílý jogurt, který zraje v obalech, obohacený o velice kvalitní jahodový protlak, také bez přídavku chemie. balení: 150 g