V jediné lahvi najdete tolik účinných bakterií pro vaše zdravá střeva, jako je hvězd v galaxii. Extra živý fermentovaný nápoj z mladého kokosu vyrábíme v ČR – podle vlastního receptu
Violife plátky originál potěší každého, kdo má rád klasickou jemnou chuť a vůni sýra. Plátky jsou bez sójí a lepku a samozřejmě čistě rostlinné, základ tvoří kokosový olej. Udělejte si skromný sendvič s rajčaty a plátkem Violife originál nebo si ozvláštněte grilovanou zeleninu či rostlinný burger.
"DO KAŽDÉ SPRÁVNÉ LEDNIČKY PATŘÍ VÝROBKY Z NAŠÍ FARMIČKY" Není použito sušené mléko! K výrobě našich mléčných výrobků používáme výhradně naše mléko, které je obohacené o mega3 mastné nenasycené kyseliny a to přirozenou cestou. Při krmení našich zvířat klademe důraz na krmivo GMO-free (neobsahuje GMO krmiva)
Tato sladká kukuřice byla vypěstována bez GMO a chemických postřiků. Ihned po sklizni se hluboce zamrazí a díky tomu si uchová svou chuť i živiny. Jemná sladká kukuřice se hodí jako příloha k hlavnímu jídlu, do polévek a omáček. V salátech skvěle vynikne její typická sladká chuť. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Krémová veganská smetana plná zdravých tuků.
Veganská alternativa strouhané mozzarelly z kokosového oleje
Ochutnejte kimči ? nakládané pekingské zelí, které kvasí mléčným způsobem kvašení. Zelí je ochucené rybí omáčkou, chilli a díky přírodní fermentaci získává unikátní chuť a vůni. Kimči má pozitivní vliv na trávení a je bohatým zdrojem vitamínů A, C a taky minerálů. Původně jeho receptura pochází z Koreje, dnes je však kimči celosvětově rozšířenou a velmi vyhledávanou pochoutkou. Využívá se jako příloha k jídlům a taky v teplé kuchyni.
Veganská alternativa řeckého sýru Halloumi určená speciálně ke grilování. Z kokosového oleje, bez sóji, laktózy, lepku. Pokud jste dosud hledali veganskou alternativu sýru, který můžete grilovat, Violife na gril je tou správnou volbou. Díky unikátní textuře zůstane tato sýrová alternativa zvenku kompaktní a zevnitř vláčná. Violife na gril můžete podávat směsí listových salátů nebo ho podávat v křupavé housce s brusinkovým nebo jiným sladším dipem a čerstvou zeleninou.
Mr. Nacho je skvělou alternativou ke klasické sýrové omáčce, kterou znáte z oblíbených jídel jako jsou nachos, tacos nebo quesadillas. Tato omáčka je vyrobena z kvalitních rostlinných ingrediencí jako jsou protein z fava fazolí, kokosový olej, cibule a dalších přísad, což ji dělá zdravější a šetrnější k životnímu prostředí než klasické sýrové omáčky. Mr. Nacho má výraznou sýrovou chuť, která se dokonale hodí k vašim oblíbeným mexickým jídlům. Omáčka je snadno použitelná - stačí ji ohřát a nalít na nachos, hranolky nebo ji použít jako dip k zelenině.
Krémová pomazánka Mrs. Creamy je dokonalým způsobem, jak si vychutnat chuť sýra, aniž byste museli jíst skutečný sýr. Je vyroben z kokosového oleje, proteinu z fava fazolí, lahůdkového droždí a dalších ingrediencí, což výslednou chuťí věrně připomíná sýr tavený. Mrs. Creamy je velmi snadno roztíratelná, což ji činí ideální na snídaně a svačiny, k namazání vašeho oblíbeného pečiva.
Omáčka z pečených rajčat je lehce nasládlá a jemná. Čerstvá rajčátka upečeme v troubě s hrubozrnnou solí , přidáme čerstvou bazalku, italskou rajčatovou polpu a koření. Vám stačí omáčku ohřát a přidat k těstovinám. Budete se cítit jako Ital v kuchyni.
Omáčka pepperonáta je z oloupaných paprik a lehce pikantní. Čerstvou papriku upečeme v troubě s hrubozrnnou solí a balsamikem, přidáme italskou rajčatovou polpu a koření. Stačí omáčku ohřát a přidat k těstovinám. Budete se cítit jako Ital v kuchyni.
Složení: tofu ( SÓJA, nigari ), SÓJOVÁ bílkovina, žampiony, řepkový olej, OVESNÁ vláknina, slad ( ječmen, žito ), zahušťovadla ( methylcelulóza, konjaková guma ), drožďový extrakt, rýže, koření, sůl, aroma, karamelizovaný cukr, extrakt z červené řepy, extrakt z jablek.
Slepice ve volném výběhu jsou chované nejšetrnějším způsobem s důrazem na vysokou životní úroveň zvířat.
Složení voda, kokosový olej 24 %, škrob, mletá slunečnicová semínka, mořská sůl, zahušťovadlo: celulóza, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, aromata, extrakt z oliv, barvivo: beta-karoten, vitamín B12
Houbovou omáčku připravujeme ze směsi lesních hub a žampionů. Uvařené houby restujeme na cibulce, přidáme zeleninový vývar, koření a smetanu. Mírně mixujeme. Omáčku stačí ohřát a přidat k těstovinám. Budete si připadat jako v lese.
Tyto ručně sbírané maliny se ihned po sklizni hluboce zamrazí, aby si uchovaly svou chuť a živiny. Mražené maliny se výborně hodí do domácích sorbetů a zmrzlin, koktejlů, lassi a smoothies, k přípravě desertů, ale i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Toto mango odrůdy Kent bylo vypěstováno v Peru. Čerstvě sklizené mango se nejprve oloupe a zbaví pecky, nakrájí na kostky a poté rychle hluboce zamrazí, aby si uchovalo chuť i živiny. Mražené mango se výborně hodí do domácích sorbetů, koktejlů, lassi a smoothies, k přípravě desertů, ale i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Popis: připravujeme pro vás z kvalitních zelených oliv, čerstvých chilli papriček, které jemně nasekáme. Neobsahuje žádné oříšky jako většina pest, je tedy vhodné pro alergiky. Na porci použijte přibližně jednu polévkovou lžíci.
Křepelčí vajíčka, která jsou v porovnání se slepičími menší, obsahují dvojnásobné množství vitamínů.
Čerstvě sklizené jahody se ihned po sklizni hluboce zamrazí, aby si uchovaly chuť i živiny. Mražené jahody se skvěle hodí do domácích zmrzlin a sorbetů, koktejlů, smoothies a desertů, ale můžeme je použít i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je tzv. Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji - plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy rozkládá škroby na cukry, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty. Naše základní bio miso je světlé, sladko-slané, jemně namleté a má mnohostranné využití jako ochucovací pasta. Koji jsme vypěstovali na celozrnné bio rýži a jako protein jsme vybrali český bio hrách. Pak obsahuje jen sůl a nic víc! Můžete ho použít jako základ na polévku nebo dochucovadlo do omáček, zálivek, na zeleninu nebo kamkoliv, kam si slanou umami chuť žádáte. A pozor, je návykové!
Zralé, čerstvě sklizené borůvky se ihned po sklizni hluboce zamrazí, aby si uchovaly svou chuť a živiny. Hodí se skvěle do domácích zmrzlin a sorbetů, koktejlů, smoothies, desertů i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Popis: Rukolové pesto je pro zákazníky hit. Připravuje se z částečně spařené a částečně čerstvé rukola, aby se potlačila její štiplavá chuť. Na porci pasty cca jedna lžíce. Můžete přidat i do salátů. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.
Tato vynikající veganská zmrzlina je sametově krémová a zároveň hutná a poctivá. Neobsahuje žádné zbytečné přisady, přidaný tuk, aromata a podobně. Má čokoládovou, lehounce kokosovou chuť a je skvělá samotná nebo různě dochucená (lesním ovocem, oříšky, rostlinnou šlehačkou...).