Omáčka bolognese je nejznámější a velice oblíbená. Každý z nás jí už doma vařil a podával s pastou nebo jako zapékané lasagně. Na přípravu používáme kvalitní bio maso a tím její kvalitu podtrhujeme. Přejeme vám dobrou chuť.
Gorgonzolová omáčka je pro milovníky plísňových sýrů. Kvalitní gorgonzolu rozpustíme pomalu ve smetaně, přidáme koření a čerstvý tymián. Pokud omáčka zbude, není problém ji opět ohřát, ale to už ji mírně naředíme mlékem. Přejeme dobrou chuť.
Hovězí vývar je deset hodin tažený čirý nesolený vývar z hovězích žeber a morkových kostí. Deset z deseti chlapů se shoduje: Konečně hovězí vývar je silnější vyprošťovák než aspirin. Při pravidelným požívání vás už nic nepoloží. Zvládnete zaběhnout maraton i navařit nedělní oběd pro celou rodinu. Navíc díky vysokému obsahu kolagenu v kloubních a morkových kostech slouží jako přirozená kloubní i pleťová výživa.
Bazalkové pesto je pro vás nejznámější. Připravuje se z čerstvé bazalky, kvalitního parmezánu a opražených piniových semínek. Konzervuje se kvalitním olivovým olejem. Na porci pasty cca jedna lžíce. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.
Používá se studené na vařené těstoviny, přibližně polévková lžíce na porci. Ideálně promíchat po scezení v hrnci, pesto se na pastu nabalí. Nebo můžete použít do salátů, dresingů k masu atp. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.
Bílý jogurt s nižším obsahem tuku je vyrobený z kvalitního českého mléka. Výrobek jemné chuti je vhodný pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni. Obsahuje jogurtové bakterie.
Oblíbený tradiční jahodový Mrož ve výborné polevě obsahuje pravý český tvaroh zjemněný smetanou a více než 50 % jahod. Jen poctivé ingredience a pečlivě vybrané ovoce. Žádné rostlinné tuky, voda ani aromata nebo barviva. Odstín barvy Mrože se proto mění v průběhu roku. Zrníčka jahod tam však najdete vždy! Chuť jahod je to nejdůležitější, proto jsou do Mrože vybírány pouze některé odrůdy. Jahody musí být vyzrálé, sklizené v červnu a rychle zpracované. To proto, aby zmrzlina neztrácela svoji chuť a barvu.
Tento jogurt byl vyroben z čerstvého mléka, které bylo zbaveno laktózy (mléčného cukru) přírodní cestou pomocí enzymu. Jogurt má lehce smetanově nažloutlou barvu a příjemnou vůni, způsobenou přírodním krmivem - bylinkami, jetelem, trávou. Je vymíchaný do krémova a velmi hustý, i když neobsahuje žádná přidaná zahušťovadla jako sušené mléko, mléčnou bílkovinu či sušenou syrovátku.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem je mléčným BIO výrobkem, který je určen speciálně dětem. BIO jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů.
Další varianta oblíbené Zmrzky je na světě. Tentokrát si přijdou na své milovníci kombinace sladkých borůvek a nakyslého bílého jogurtu. Zakousněte se do borůvkové Zmrzky. Nejlepší letní osvěžení z mléka, BiFi kultury a křupavé polevy na vás čeká v mrazících boxech.
Slyšíte? To křupla poleva. Proměnili jsme Selský jogurt bílý na Zmrzku, přidali jahody, polevu a samozřejmě dřívko. Nic víc v tom nehledejte. Proto je chuť naší Zmrzky tak dokonalá.
Složení: tvaroh 67 %, ochucující složka 16% (cukr, borůvky 15 %, koncentrát aronie, přírodní aroma), syrovátka, smetana, vláknina (inulin).
Méně sladký, S vlákninou, Jemný tvaroh jen z mléka a smetany, Bohatý na bílkoviny
Méně sladký, S vlákninou, Jemný tvaroh jen z mléka a smetany, Bohatý na bílkoviny
MILKO Můj Skyr je islandský styl jogurtu, který je charakteristický vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. MILKO Můj Skyr obsahuje 0 % tuku. Obsahuje živé jogurtové kultury, bifidobacterie BB-12, které napomáhají trávení.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem čokoláda je mléčným BIO výrobkem, který je určen speciálně dětem. BIO jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů. Kakao v čokoládové Matyldě pochází z ekologických plantáží Jižní Ameriky.
Lahodný český hrášek sklízíme ještě mladý, kdy je sladký a šťavnatý. Pro Dione zpracováváme pouze ty nejlepší kuličky, které následně “šokově” zmrazíme, aby si hrášek uchoval chuť, barvu a nutriční hodnoty.
Bio jogurt z kravského mléka s obsahem min 3,8% tuku v sušině. Alergeny: mléko, laktóza. Vyrobeno pomocí kultur L.acidophilus a B.Bifidum.
Kozí jogurt s jemnou lahodnou chutí a černým rybízem.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí borůvka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí jahoda. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí meruňka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí višeně. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Složení řepkový olej, rostlinný nálev, cukr, pitná voda, ocet kvasný lihový, přírodní citronová šťáva, jedlá sůl, HOŘČIČNÉ semínko, koření, stabilizátor - guarová guma, regulátor kyselosti - kyselina citronová.
Složení řepkový olej, zeleninová směs 20% (okurka, cibule, pažitka), rostlinný nálev, cukr, ocet kvasný lihový, pitná voda, přírodní citronová šťáva, HOŘČIČNÉ semínko, jedlá sůl, koření, stabilizátor - guarová guma, modifikovaný brmborový škrob, konzervanty - sorban draselný, benzoan sodný, regulátor kyselosti - kyselina citronová.
Farmářský jogurt s karamelem 150 g
Složení: smetanový sýr (pasterizované mléko a smetana), jedlá sůl.
Složení: smetanový sýr (pasterizované mléko a smetana), sušená rajčata (3 %), jedlá sůl.