Hummus je tradiční luštěninová pomazánka pocházející ze Středního východu, která se skládá z cizrny, sezamové pasty, olivového oleje a citronu. Umí rychle zasytit a je tak výborným společníkem při redukčních dietách, pomáhá také zvyšovat obranyschopnost organismu, pročistit tělo a zlepšit trávení, normalizuje hladinu cukru v krvi a je bohatým zdrojem vlákniny. Tento hummus je vyrobený s láskou, bez lepku, 100% natural - bez přidaných konzervantů, bez chemie a glutamanů, vhodný pro vegetariány, vegany, malé děti, těhotné i kojící ženy a seniory. Máme hrubší strukturu hummusu, protože právě tato konzistence pomáhá čistit trávící trakt!
Podestýlková vejce splňují komfortní požadavky pro nosnice i kvalitu finálního produktu. Slepice z podestýlkového, voliérového chovu jsou spokojené a zdravé. Vejce snášená nosnicemi na podestýlce jsou velmi brzy dopravována na třídírnu, tedy zaručeně čerstvá, čistá a splňují požadavky ze strany i těch nejnáročnějších zákazníků.
Plná smetanová chuť a sametová konzistence jej předurčuje k výrobě nesčetných druhů čerstvých pomazánek i jemných krémových moučníků. Ale jeho přírodní, neodolatelnou chuť nejlépe oceníte při konzumaci jen tak, lžičkou přímo z vaničky.
Obsah: 0,22 l Složení: nestandardizované mléko, jogurtové bakterie
Mléko šetrně pasterováno, jiným způsobem nebylo upravováno
Veganská alternativa k masovým řízkům s jedinečnou šťavnatou a vláknitou texturou. VegiSteak kukuřízek jsou vyrobené z tofu, pšeničné bílkoviny, hrachu, řepkového oleje a kukuřice. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na elektrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou či jako přírodní nebo obalovaný řízek. Ideální příloha je salát. Při grilování získá VegiSteak kukuřízek křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
Jedinečné BIO máslo je vyrobeno z mléka, které pochází výhradně z českých ekofarem.
Čerstvé pappardelle od českého výrobce. Těstoviny jsou vyrobené s láskou a z těch nejlepších dostupných surovin. Jelikož je mouka pro pastu nejdůležitější vstupní surovinou, má firma vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou tak jejich těstoviny chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používají italská, přírodní formou pasterovaná vajíčka. Těstoviny Čerstvá pasta jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované. Proč je čerstvá pasta lepší než jakákoliv jiná? Čerstvá pasta je na povrchu porézní a tak mnohem lépe přijme omáčku či pesto, oproti suché pastě, která jegumová a na povrchu až gelová. Neobsahuje zbytečné množství konzervantů a emulgátorů Nesuší se nemrazí a ani se nepředvařuje Vaří se pouze 2–3 min. oproti suché pastě, která se vaří 8–12 min.
Popis: Tagliatelle ( tagliare „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Nejoblíběnější tvar, vhodné k omáčkám. Hmotnost: 330g
Složení tofu ( SÓJA, nigari ), řepkový olej, OVESNÁ vláknina, zahušťovadla ( methylcelulóza, konjaková guma ), drožďový extrakt, sůl, kokosový tuk, regulátor kyselosti (jedlá soda, kyselina askorbová), koření, aroma.
Veganské karbenátky s jihoamerickým temperamentem, který vás zaujme. VegiSteak quinofátek je vyrobený z tofu, sójové bílkoviny, kukuřice, fazolí, řepkového oleje a to vše doplňují dvě supersložky – quinoa a sušená rajčata. Podobně zajímavě je laděná také chuť koření, kterou uzavírá pikantní papriková špička, kterou si prostě zamilujete. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na eletrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s vaší oblíbenou omáčkou. Při grilování získá VegiSteak quinofátek křupavou kůrku a příjemně vláčnou konzistenci. VegiSteak quinofátek je také představitelem nového směru, kterým se tato řada rozhodla vydat, a to karbenátky, které nabízí hodnotné a pestré rostlinné složení a zajímavý chuťový zážitek bez spojení s masem. Jak si můžete na obalu všimnout, tuto odlišnost jsme se rozhodli zvýraznit také v zeleném pazadí loga Vegi Steak.
Veganské řízečky s výraznou houbovou chutí. VegiSteak šampiňón jsou šťavnaté, aromatické a kořeněné karbanátky vyrobené z tofu, sójové bílkoviny, žapionů, pohanky, hrachu a řepkového oleje. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na elektrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou. Ideální příloha je salát. Při grilování získají VegiSteak čevapčiči křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
VegiSteak yakoma-so jsou šťavnaté, aromatické a kořeněné plátky, které svou chutí i texturou připomínají hovězí maso. Vyrobené jsou z tofu, sójové a pšeničné bílkoviny, hrachu, řepkového oleje a kukuřice. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí nebo přidat k vašim oblíbeným českým jídlům, např. ke svíčkové. Doporučujeme je připravit na grilu (na eletrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou. Ideální přílohou je salát. Při grilování získá VegiSteak yakoma-so křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
Nemusejí se vařit ve vodě, stačí je na pánvi s olejem a s troškou vody prohodit. Pokud je chcete vařit stačí 40 vteřin. Připravujeme z červených brambor pečených na mořské soli.
Kuřecí vývar je tři hodiny tažený čirý nesolený vývar z farmářských kuřat a kořenové zeleniny. Mít Konečně kuřecí vývar v lednici je vaše zodpovědnost. Ať už vaříte rizoto, nebo podléváte zeleninu na pekáči. Když máte tohle naše zlato v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad. A ještě k tomu, kvalitně tažený vývar podporuje imunitu a kvalitní spánek a zlepšuje funkci jater a mozku
Směs na přípravu bezlepkového bramborového těsta. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků. Kromě lepku neobsahuje směs ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Příprava je snadná, ke směsi stačí přidat vodu.
Veganská varianta oblíbeného balkánského jídla. VegiSteak čevapčiči jsou šťavnaté, aromatické a kořeněné karbanátky vyrobené z tofu, sójové bílkoviny, hrachu a řepkového oleje. Jsou předsmažené, takže je možné je slupnout jen po ohřátí. Doporučujeme je připravit na grilu (na eletrice, plynu i na žhavém uhlí) a servírovat s hořčicí, kečupem nebo jinou grilovací omáčkou. Ideální příloha je salát. Při grilování získají VegiSteak čevapčiči křupavou kůrku, příjemně vláčnou konzistenci a šťavnaté jádro.
Perfektní kamarád pro každý den. Bude s vámi ještě dlouho potom co si ho dopřejete. Neuvěřitelných 10 miliard přátel v každém osvěžujícím loku a dlouho očekávaná nová technologie znamená vyladěnou chuť, vysokou funkčnost a pozitivní účinky pro každého kdo si s ním porozumí.
Perfektní kamarád pro každý den. Bude s vámi ještě dlouho potom co si ho dopřejete. Neuvěřitelných 5 miliard přátel v každém osvěžujícím loku a dlouho očekávaná nová technologie znamená vyladěnou chuť, vysokou funkčnost a pozitivní účinky pro každého kdo si s ním porozumí.
Krásná vůně čerstvé bazalky. Nemusejí se vařit ve vodě, stačí je na pánvi s olejem a s troškou vody prohodit. Pokud je chcete vařit stačí 40 vteřin. Připravujeme z červených brambor pečených na mořské soli.
*Vychutnejte si tento lahodný jogurtový nápoj z kvalitního mléka z pastvy se zvýšeným obsahem vitamínů a omega 3 mastných kyselin. Jogurt se vyrábí z plnotučného mléka od krav z volného chovu na pastvinách, jen za pomocí termofilní kultury bez dalších přídavků, jako sušeného mléka a dalších zahušťovadel. Jogurty vynikají také tím, že jsou vyráběny ze sladkého mléka, díky krmení krav které je prosté siláží. Takové mléko je na trhu vzácností.*
Maskar z Polné je zařazen mezi čerstvé smetanové sýry. Je vyroben ze smetany z kravského mléka. Je kompaktní a snadno míchatelný. Obsah sušiny 48%, tuk v sušině 35 %. Sýr se vyznačuje smetanově hedvábnou, plnou a příjemně mírně nasládlou chutí. Sýr je určen pro přípravu dezertů (tiramisu) a krémů, jako příloha k salátům, v teplé kuchyni. Lze použít i jako chuťovka k sladkým vínům.
Ovčí bryndzu vyrábíme ze 100% plnotučného ovčího mléka (7 % tuku), které je před výrobou ošetřeno pouze šetrnou pasterizací. Naše ovčí bryndza zraje 3 týdny.
Chov nosnic s volným výběhem – z volného chovu, tedy 1CZ.
Omáčka je lehce pálivá a přitom jemná. Čerstvá rajčátka upečeme s hrubozrnnou solí , přidáme čerstvou bazalku, italskou rajčatovou polpu, černé olivy, na jemno nasekané chilli papričky a koření. Omáčku stačí ohřát na mírném ohni a přidat k těstovinám.