Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Složení výrobku: mouka pšeničná celozrnná (89,6% z použitých mouk), mouka celozrnná žitná (10,4% z použitých mouk), dýňová semena, slunečnicová semena, lněná semena, sójový šrot, pšeničný lepek, směs výhonků (špaldových, kukuřičných, pšeničných, z prosa, jetele lučního, z tolice vojtěšky, lněných, z čočky, z hrachu), pekařský zlepšující přípravek (žitný kvas (žitná mouka, voda), regulátor kyselosti (kyselina octová), sůl, droždí, cukr, pšeničné klíčky, amarantová mouka, psylium, bramborové vločky, voda.
Chuť: chutná a voní po kvalitní pšenici, vejcích, tvarohu s pudinkem a švestkách
Podmáslový chléb vyrábíme tradičními postupy za pomoci moderních pečících technologií. Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky
Jeden z našich nejoblíbenějších ……..Opravdu vynikající dort, který i ve srovnání s mnoha jinými typy mrkvových dortů spolehlivě a vždy obstojí na výbornou… …..
Tvarožník Míša jsme zařadili do naší nabídky začátkem února 2016 a již během několika prvních týdnů se díky svojí fantastické chuti a atraktivnímu designu „vyhoupl“ mezi naše nejobjednávanější výrobky. Své příznivce si našel již v Praze, v Hradci Králové, Padubicích, Liberci, Českém Krumlově, Brně, Táboře a nyní začíná sklízet úspěchy i u našich západních sousedů v Německu.
Olivový chléb vyrábíme řemeslným způsobem z kvalitní pšenice a krájených černých oliv. Chléb prochází procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici a černých olivách - chuť chlebu je zvýrazněna procesem zdlouhavého zrání
Oblíbená sladká pochoutka uvedená na trh již v roce 2010 obsahuje drcené i půlené vlašské ořechy. Je zcela odlišný od ostatních koláčů nejen svým vzhledem. Již od počátku si ořechový koláč LOUSKÁČEK postupně získává, svou jemnou podmanivou chutí, i ty nejnáročnější gurmány. Je vyrobený dle originální receptury složené z vlašských ořechů, třtinového cukru a dalších důležitých ingrediencí.
Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky Charakteristika: - kynutý bílý chléb - kyprá konzistence - pružná střídka - měkká vypečenější kůrka - chutný po celou dobu trvanlivosti
Pečená lahodná směs slazeného tvarohu a pravé vanilky vylitá do ráfku z mačkaných máslových sušenek, doplněná intenzivní vrstvou mixovaných borůvek, zdobeno čerstvým ovocem
Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť kvalitního žita je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace - jedinečná a velmi lahodná vysoká vypečená rozpraskaná kůrka Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chleba. Chléb vyrábíme řemeslným způsobem z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto, našimi předky běžně užívanému, procesu je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.
Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, kvalitním žitě, kvasu, smažené cibulce a semínkách - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem, procesem fermentace a procesem zdlouhavého zrání Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Chléb prochází mj. procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chléb vyrábíme z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto – našimi předky běžně užívanému procesu – je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.
Řemeslný 100% žitný chléb v BIO kvalitě, vyráběný tradičními postupy s příchutí mrkve.
Složení výrobku: mouka pšeničná, mouka žitná, sojová krupice, pšeničná krupice, mouka sojová odtučněná, sůl, droždí, lněné semínko, , pšeničné otruby zdravotní, vepřové sádlo škvařené, pražený ječmen, kmín, voda.