
Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Složení výrobku: mouka pšeničná celozrnná (89,6% z použitých mouk), mouka celozrnná žitná (10,4% z použitých mouk), dýňová semena, slunečnicová semena, lněná semena, sójový šrot, pšeničný lepek, směs výhonků (špaldových, kukuřičných, pšeničných, z prosa, jetele lučního, z tolice vojtěšky, lněných, z čočky, z hrachu), pekařský zlepšující přípravek (žitný kvas (žitná mouka, voda), regulátor kyselosti (kyselina octová), sůl, droždí, cukr, pšeničné klíčky, amarantová mouka, psylium, bramborové vločky, voda.
Podmáslový chléb vyrábíme tradičními postupy za pomoci moderních pečících technologií. Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky
Oblíbená sladká pochoutka uvedená na trh již v roce 2010 obsahuje drcené i půlené vlašské ořechy. Je zcela odlišný od ostatních koláčů nejen svým vzhledem. Již od počátku si ořechový koláč LOUSKÁČEK postupně získává, svou jemnou podmanivou chutí, i ty nejnáročnější gurmány. Je vyrobený dle originální receptury složené z vlašských ořechů, třtinového cukru a dalších důležitých ingrediencí.
Tvarožník Míša jsme zařadili do naší nabídky začátkem února 2016 a již během několika prvních týdnů se díky svojí fantastické chuti a atraktivnímu designu „vyhoupl“ mezi naše nejobjednávanější výrobky. Své příznivce si našel již v Praze, v Hradci Králové, Padubicích, Liberci, Českém Krumlově, Brně, Táboře a nyní začíná sklízet úspěchy i u našich západních sousedů v Německu.
Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky Charakteristika: - kynutý bílý chléb - kyprá konzistence - pružná střídka - měkká vypečenější kůrka - chutný po celou dobu trvanlivosti
Jste milovníky sladkého pečiva? Tak v tom případě ochutnejte tento výtečný bezlepkový Banana bread, který se Vám, díky své jemnosti a vláčnosti, doslova rozpustí na jazyku! Vynikající, po domácku pečený Banana bread je důkazem naprostých specialit, které se pečou v Koláčkově řemeslné pekárně.
Řemeslný 100% celozrnný žitný chléb, vyráběný tradičními postupy.
Řemeslný 100% žitný chléb v BIO kvalitě, vyráběný tradičními postupy s příchutí mrkve.
100% žitný řemeslný chleb s olivami a semínkami
Chléb z Koláčkovy řemeslné pekárny s převládající chutí žita. Chleba Jenom Žito vám zajisté zpříjemní vaši ranní snídani s rodinnou.
Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť kvalitního žita je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace - jedinečná a velmi lahodná vysoká vypečená rozpraskaná kůrka Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chleba. Chléb vyrábíme řemeslným způsobem z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto, našimi předky běžně užívanému, procesu je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.
Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, kvalitním žitě, kvasu, smažené cibulce a semínkách - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem, procesem fermentace a procesem zdlouhavého zrání Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Chléb prochází mj. procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chléb vyrábíme z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto – našimi předky běžně užívanému procesu – je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.
Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, žitě, kvasu a vlašském ořechu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace
Konečně pořádný pecen chleba, který je úplně bez pšeničného deproteinovaného škrobu! Vyzkoušejte jeho skvělou chuť! Můžete na něj namazat máslo bez obav, že se vám krajíc potrhá!
Složení výrobku: mouka pšeničná, mouka žitná, sojová krupice, pšeničná krupice, mouka sojová odtučněná, sůl, droždí, lněné semínko, , pšeničné otruby zdravotní, vepřové sádlo škvařené, pražený ječmen, kmín, voda.
Složení: mouka hladká pšeničná, naklíčené žito (fermentovaná naklíčená žitná zrna, pasterizovaný žitný kvas, sůl, konzervant: sorban draselný E202), přípravek (sušený pšeničný kvas, droždí, antioxidant: kyselina askorbová E300, enzymy), sůl jemná, voda.