Váš nákupní košík je prázdný.

Ekvádor 72% 45g Janek

Hořkost ekvádorských bobů slazená nektarem kokosových květů. Protože čokoláda víc nepotřebuje.
Dostupnost: Skladem
Výrobce: Janek čokolády
Kód: 680-6800382
119,90 Kč
266,44 Kč za 100g

Tenhle JANEK 72% Hořký vám ukáže, jak čokoláda vůbec chutná. Neschovává se za příchutě, nevymlouvá se na složení. Pouze servíruje přírodní čistou chuť, která vydrží na jazyku ještě dlouho po posledním kousku.

JANEK, to je: 

  • poctivá česká výroba
  • čistá přírodní chuť
  • bez palmového oleje
  • bez lepku
  • bez barviv
  • ta nejčistší čokoláda
  • závislost na pořádné čokoládě

Ingredience: kakaové boby, kokosový cukr

Hmotnost: 45g

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 551kcal/2307kJ, tuky 43g, sacharidy 26g z toho cukry 24g, bílkoviny 8g, vláknina 17g.

Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili

Mléčná čokoláda Dominikánská republika 60% 45g Janek

119,90 Kč
266,44 Kč za 100g

Protože i mléčná čokoláda je čokoláda. Když se umí.

Hořká čokoláda 85% BIO 100g Vivani

73,90 Kč
73,90 Kč za 100g

Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda vyhrála stříbrnou medaili v roce 2005 při hodnocení provedeném Německou zemědělskou společností a zvítězila v kategorii "Trhák roku" na největším světovém veletrhu biopotravin BioFach 2005 za nejprodávanější bio novinku roku.

77% tmavá čokoláda 50g Jordis

98,90 Kč
197,80 Kč za 100g

V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoříme ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň. Milovník a opravdový znalec čokolády si v tomto případě přijde na své. Prostě Theobroma cacao!

Mandlová čokoláda 45g Ayala

109,90 Kč
244,22 Kč za 100g

Naši čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Čokoláda s mandlemi je kombinací vycházející z tradic italské školy výroby čokolády. Tato kombinace vytváří skvělou marcipánovou chuť.