Objednávky od 499 Kč, rozvoz zdarma od 1.500 Kč
Špenát, bramborový škrob, bramborové vločky, slunečnicový olej, jedlá sůl, česnek, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Na 100 g hotového výrobku: špenát 52 g, bramborové vločky 46 g, česnek 0,3 g. Může obsahovat stopy lepku a sóji.
Vyberte si množství po 5 dkg a my vám nakrájíme neopakovatelné Florentino s oříšky.
Mladý lahodný sýr z kravského mléka ze severní Itálie z alpského podhůří, který zraje minimálně 20 dnů.
Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, kvalitním žitě, kvasu, smažené cibulce a semínkách - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem, procesem fermentace a procesem zdlouhavého zrání Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Chléb prochází mj. procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chléb vyrábíme z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto – našimi předky běžně užívanému procesu – je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.
Hmotnost cca 200g