Objednávky od 499 Kč, rozvoz zdarma od 1.500 Kč

Váš nákupní košík je prázdný.

Bezlepková směs na moučníky 500g Pro BIO

Milujete voňavé cukroví, křupavý chléb, kořeněné perníčky, vláčné palačinky či šťavnatou bublaninu? My také. S naší bezlepkovou směsí připravíte všechny tyto dobroty v biokvalitě a bez lepku. Směs jsme pro vás namíchali z čerstvě umletých bio mouk z našeho bezlepkového mlýna – pohankové, čirokové, kukuřičné a rýžové. Směs můžete použít prakticky na cokoliv i na zahušťování omáček.
Dostupnost: Skladem
Výrobce: PROBIO
Kód: 620-6200223
EAN: 8595582417152
109,90 Kč
219,80 Kč za 1kg

Složení:

Pohanková mouka*, čiroková mouka*, kukuřičná mouka*, bramborový škrob*, kukuřičný škrob*, rýžová mouka*
*z ekologického zemědělství

Skladování:

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:
1480 kJ / 353 kcal
Tuky:
1,4 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
75,7 g
z toho cukry:
1,3 g
Vláknina:
2,7 g
Bílkoviny:
7,1 g
Sůl:
0,003 g
Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili
Dočasně vyprodáno

Jedlá soda potravinářská 250g

39,90 Kč
159,60 Kč za 1kg

Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka. Jako kyselá složka funguje např. med, zakysané mléčné výrobky, čokoláda. Například medové perníčky lze nakypřit jedlou sodou a výsledek je uspokojivější, než při použití kypřícího prášku.

Směs sušených hub do polévky 50g Pavel Sandor

94,90 Kč
1 898,00 Kč za 1kg

Složení : směs lesních hub vhodných do polévek

Rýže kulatozrnná BIO 500g Country life

69,90 Kč
139,80 Kč za 1kg

Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě. Rýže je také přirozeně bezlepková.

Mák modrý český 200g

59,90 Kč
299,50 Kč za 1kg

Semínka máku v biokvalitě. Široké využití při pečení. Vhodné také k výrobě semínkového másla nebo rostlinného mléka. Tradiční součást české kuchyně. Popis Semínka máku je můžete využít různě. Dají se namáčet, což trvá přibližně osm hodin. Také je můžete pražit, dosáhnete tak u nich intenzivnější vůně. Dokonce z nich lze vyrobit chutné mléko nebo máslo. Mák nelze zcela rozmixovat, takže máslo nebude úplně hladké. Při jeho výrobě přidejte vždy dvě lžíce jiného tuku na 100 g máku.