Objednávky od 499 Kč, rozvoz zdarma od 1.500 Kč

Váš nákupní košík je prázdný.

Atleet Čedar 45%

Čedar Atleet je polotvrdý plnotučný zralý sýr. Má žlutou charakteristickou barvu, hladkou, nedrolivou strukturu a jemnou chuť se slaným nádechem. Báječně se hodí k vínu a do studené i teplé kuchyně.
Dostupnost: není skladem
Výrobce: Aglo Trading
Kód: 535-5350199
EAN: 2817270000000
39,90 Kč za 10 dkg
Složení:
Pasterizované kravské mléko, mléčné kultury, pevňující látky chloridu vápenatého E509, sůl, mikrobiologické syřidlo
Složení (ve 100 g): 27 % tuku, min. 56 % sušiny, min. 49 % t.v.s., snížený obsah laktózy (0,01 %), bez lepku, bohatý zdroj vápníku (84 % z denního referenčního příjmu).

Váženo

Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili

Florentino s lískovými ořechy Steinhauser

4,49 Kč
44,90 Kč za 10 dkg

Vyberte si množství po 5 dkg a my vám nakrájíme neopakovatelné Florentino s oříšky.

Oravský špek z komína Novák

3,49 Kč
34,90 Kč za 10 dkg

Vyberte si množství po 5 dkg a my vám zabalíme skvělou Oravskou slaninu.

Venkovský chléb 800g Náš Chléb

96,00 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, kvalitním žitě, kvasu, smažené cibulce a semínkách - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem, procesem fermentace a procesem zdlouhavého zrání Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Chléb prochází mj. procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chléb vyrábíme z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto – našimi předky běžně užívanému procesu – je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.