Objednávky od 499 Kč, rozvoz zdarma od 1.500 Kč

Váš nákupní košík je prázdný.

Feta Kolios 200g

Originální řecký sýr z ovčího kozího mleka. Použití: Velmi Kvalitní sýr Dělať salátů vhodný i k tepelné úpravě Feta je typický slaný řecký sýr tvarohového typu s tradicí výroby více než 6000 let. Feta se vyrábí z ovčího a kozího mléka v určitém specifickém poměru. Charakteristickou chutí sýru Feta je jemně kyselá a slaná chuť. Tento sýr je vhodný do studené i teplé kuchyně, do salátů, ale třeba i na grilování.
Dostupnost: Skladem
Výrobce: Orbitia trade
Kód: 520-5200246
169,90 Kč
1 132,67 Kč za 1kg

Složení: pasterizované ovčí a kozí mléko, sůl, mléčná kultura,vlhkost max. 56%, tuk v sušině min.45%,

Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili
Dočasně vyprodáno

Halloumi Farma Bláto

136,48 Kč
649,90 Kč za 1kg

Halloumi je polotvrdý sýr, u nás převážně známý jako dovozové zboží z Kypru či Řecka. Na rozdíl od těchto zahraničních receptur, které obvykle kombinují kravské/kozí/ovčí mléko do jednoho produktu, je Halloumi z Farmy Bláto vyrobeno pouze z kravského mléka. Barvou a konzistencí připomíná mozzarellu nebo jadel, má lehce slanou chuť. Kombinovatelný je sýr Halloumi i s masem, například jako proklad do špízu. Cena je uvedena za balení cca 0,21kg

Ovesné bezlepkové vločky 500g BioNebio

69,90 Kč
139,80 Kč za 1kg

Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o velké vločky, které jsou vhodné zejména k přípravě ovesné kaše a do müsli směsí. Pokud je chceme použít bez vaření, můžeme je namočit předem, aby lépe nasákly tekutinu a změkly.

Kurkuma BIO 40g SONNENTOR

70,00 Kč
175,00 Kč za 100g

Kurkuma v biokvalitě. Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se též jako přísada při výrobě směsi kari koření, do hořčice a do worcesterské omáčky.

Dočasně vyprodáno

Jedlá soda potravinářská 250g

39,90 Kč
159,60 Kč za 1kg

Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka. Jako kyselá složka funguje např. med, zakysané mléčné výrobky, čokoláda. Například medové perníčky lze nakypřit jedlou sodou a výsledek je uspokojivější, než při použití kypřícího prášku.