Bazalkové pesto se slunečnicovým olejem, kešu a sýrem Parmigiano Reggiano DOP.
Bazalkové pesto je pro vás nejznámější. Připravuje se z čerstvé bazalky, kvalitního parmezánu a opražených piniových semínek. Konzervuje se kvalitním olivovým olejem. Na porci pasty cca jedna lžíce. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.
Používá se studené na vařené těstoviny, přibližně polévková lžíce na porci. Ideálně promíchat po scezení v hrnci, pesto se na pastu nabalí. Nebo můžete použít do salátů, dresingů k masu atp. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.
Popis: Rukolové pesto je pro zákazníky hit. Připravuje se z částečně spařené a částečně čerstvé rukola, aby se potlačila její štiplavá chuť. Na porci pasty cca jedna lžíce. Můžete přidat i do salátů. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.
Popis: Pesto ze sušených rajčat je velice oblíbené. Připravuje se z kvalitních rajčat s kapary a opražených piniových oříšku. Pesto se tepelně nezpracovává, konzervuje se pouze olivovým olejem. Na porci pasty cca jedna lžíce. Po použiti zalijte opět olejem.
Rajčatové pesto se slunečnicovým olejem, kešu a sýrem Parmigiano Reggiano DOP.
Popis: připravujeme pro vás z kvalitních zelených oliv, čerstvých chilli papriček, které jemně nasekáme. Neobsahuje žádné oříšky jako většina pest, je tedy vhodné pro alergiky. Na porci použijte přibližně jednu polévkovou lžíci.