Omáčka bolognese je nejznámější a velice oblíbená. Každý z nás jí už doma vařil a podával s pastou nebo jako zapékané lasagně. Na přípravu používáme kvalitní bio maso a tím její kvalitu podtrhujeme. Přejeme vám dobrou chuť.
100% rostlinné portfolio salátů. Saláty jsou přirozené bezlepkové. Bez obsahu geneticky modifikovaných potravin. Neobsahují laktózu, vejce ani cholesterol. Jasně deklarované informace o složení. Široká nabídka variant příchutí. Krémová konzistence a skvělá chuť.
Omáčka je lehce pálivá a přitom jemná. Čerstvá rajčátka upečeme s hrubozrnnou solí , přidáme čerstvou bazalku, italskou rajčatovou polpu, černé olivy, na jemno nasekané chilli papričky a koření. Omáčku stačí ohřát na mírném ohni a přidat k těstovinám.
Houbovou omáčku připravujeme ze směsi lesních hub a žampionů. Uvařené houby restujeme na cibulce, přidáme zeleninový vývar, koření a smetanu. Mírně mixujeme. Omáčku stačí ohřát a přidat k těstovinám. Budete si připadat jako v lese.
Omáčka z pečených rajčat je lehce nasládlá a jemná. Čerstvá rajčátka upečeme v troubě s hrubozrnnou solí , přidáme čerstvou bazalku, italskou rajčatovou polpu a koření. Vám stačí omáčku ohřát a přidat k těstovinám. Budete se cítit jako Ital v kuchyni.
Omáčka pepperonáta je z oloupaných paprik a lehce pikantní. Čerstvou papriku upečeme v troubě s hrubozrnnou solí a balsamikem, přidáme italskou rajčatovou polpu a koření. Stačí omáčku ohřát a přidat k těstovinám. Budete se cítit jako Ital v kuchyni.
Gorgonzolová omáčka je pro milovníky plísňových sýrů. Kvalitní gorgonzolu rozpustíme pomalu ve smetaně, přidáme koření a čerstvý tymián. Pokud omáčka zbude, není problém ji opět ohřát, ale to už ji mírně naředíme mlékem. Přejeme dobrou chuť.